Acolyte Star criticizes Disney’s racism response.

Jodie Turner-Smith är den senaste att svara på reaktionerna från Star Wars: The Acolytes körning.
The Acolyte-stjärnan Jodie Turner-Smith tycker att Disney – liksom andra studior – skulle kunna göra mycket mer för att skydda sina stjärnor från hat online.
Disney+’s senaste live-action Star Wars-serie avbröts efter en säsong tidigare i år, ett beslut som har öppnat upp för en mängd …

Jodie Turner-Smith, stjärnan i den kommande Star Wars-serien The Acolyte, har kritiserat Disney för att inte försvara sin rollbesättning mot rasism på nätet. Hon anser att Disney, tillsammans med andra studior, borde göra mer för att skydda sina stjärnor från hat online. Den senaste live-action Star Wars-serien avbröts efter endast en säsong tidigare i år, vilket har lett till att fler frågor har väckts om hur man hanterar rasism och hat i branschen.

Turner-Smith uttryckte starka åsikter om vikten av att försvara och skydda skådespelarna mot hat och diskriminering på nätet. Hon menar att det är extremt orättvist att inte ha ett effektivt system på plats för att hantera sådana situationer. Den här frågan har blivit alltmer aktuell i film- och TV-branschen, där många stjärnor har blivit utsatta för hat och trakasserier på sociala medier.

Det är tydligt att frågan om rasism och diskriminering inom underhållningsindustrin är något som måste tas på allvar. Genom att lyfta fram problemet och kräva åtgärder från stora studior som Disney kan branschen förhoppningsvis utvecklas mot en mer inkluderande och rättvis miljö för alla. Turner-Smiths kommentarer visar att det finns en vilja bland skådespelare att göra förändringar och att uppmärksamma problemen som måste lösas.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top