Alien: Romulus Limited-Edition Steelbook H1Alien: Romulus 4K Blu-Ray Limited-Edition

Efter en lyckad teaterföreställning är Alien: Romulus nu tillgänglig digitalt på Prime Video. Du kan hyra den senaste filmen i den klassiska science fiction-serien för $25 eller köpa den för $30. Om du föredrar fysiska medier måste du vänta tills den 3 december för att se den på 4K Blu-ray. Förhandsbokningar av Alien: Romulus Blu-ray är nu live på Amazon, inklusive en cool 4K Blu-ray-utgåva som levereras med ett steelbook-fodral. Amazon har sänkt priset på Alien: Romulus Steelbook Limited Edition till $48.33 – långt ifrån Amazons initiala pris på $66, och en bra bit mindre än Walmarts pris. Denna samlarutgåva av 4K Blu-ray levereras också med standard Blu-ray och digitala versioner av filmen. Kolla in den nedan:

Tillsammans med konstverk av rollbesättningen och Xenomorph på framsidan ger fodralets interiör dig en närbild av mötet mellan Xenomorph och kolonisten Rain (Cailee Spaeny).

Alien: Romulus är den senaste tillskottet i den ikoniska science fiction-serien och nu finns den tillgänglig för förhandsbokningar på Amazon. För de som föredrar fysiska medier kommer filmen att släppas på 4K Blu-ray den 3 december. Amazon erbjuder en Limited Edition Steelbook-version av filmen till ett rabatterat pris på $48.33, vilket är en betydande sänkning jämfört med det ursprungliga priset på $66. Denna samlarutgåva inkluderar både 4K Blu-ray, standard Blu-ray och en digital kopia av filmen.

Fodralet för Alien: Romulus Steelbook Limited Edition är vackert designat med konstverk av rollbesättningen och den klassiska fienden Xenomorph. Inte bara är det ett måste för fans av serien, utan det är också en snygg och stilfull samling för alla filmälskare. I filmen möter vi kolonisten Rain, spelad av Cailee Spaeny, i en spännande kamp mot de skräckinjagande rymdvarelserna.

Med Amazon’s rabatterade pris på Alien: Romulus 4K Blu-ray Limited Edition Steelbook är det ett utmärkt tillfälle för fans att förboka den här speciella utgåvan innan den officiella släppdatumet. Den höga kvaliteten på 4K-upplösningen och det exklusiva steelbook-fodralet gör denna utgåva till ett måste för alla som älskar den här klassiska sci-fi-serien. Skynda dig och säkra ditt exemplar innan det är för sent!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top