Allt vi vet om Dragon Age: Veilguardens Bellara Lutare

Vi har nu nått slutet av Game Informers täckning av Dragon Age: The Veilguard, då vi förbereder oss inför nästa spännande nummer. Men jag har fortfarande denna sista funktion att publicera, och det handlar om Bellara Lutare, den Dalish alven och medlem av den nya Veil Jumpers-faktionen i spelet. Under mitt besök på BioWares kontor i Edmonton, Kanada, tidigare i år, kollade jag in spelets invecklade karaktärsskapare, dess in medias res prolog och den första uppdragen efter prologen.

Även om BioWare släppte en stor titt på Veilguards prolog via en 20-minuters spels trailer förra månaden, har de inte släppt mycket om det efterföljande uppdraget, där du möter och rekryterar din första följeslagare, Bellara. Jag lärde mig mycket om denna karaktär, och med vetskapen om att jag var en av de första utanför studion att se uppdraget där du möter henne, tillbringade jag en stor del av mina intervjuer med teamets ledare och pratade om Bellara. Så, för min sista funktion om Dragon Age: The Veilguard, här är allt jag lärde mig om denna egendomliga elvmagi.

När jag frågar Busche om Bellara, ger hon mig en inblick i vad jag kan förvänta mig av magin på slagfältet. Och Bellara låter som ett utmärkt val både för support och elementära kombos.

Epler, som skriver Bellara, berättar för mig om hennes plats i Thedas som en alv och sambandet alverna har till världens magi. Han säger om du har uppmärksammat franchisen, vet du antagligen redan att alver historiskt sett är ett förtryckt folk i spelen. Nu, med två av deras gudar på lösa i Veilguard har magin strömmat tillbaka in i världen på ett storslaget sätt.

Under min diskussion talade Epler om magins plats i världen och hur den skiljer sig i Veilguard från tidigare Dragon Age-spel. Här är vad han sa:

För en av mina sista frågor till Epler var jag nyfiken på kontrasten mellan Bellara, en elvemagi som är optimistisk och bubblande, och Solas, en beslutsam och tragisk karaktär. Han antydde att det kanske finns mer med Bellara än vad som möter ögat.

Idag lärde vi oss att Bellara kommer att röstas av Jee Young Han, känd för sina roller i Perry Mason, Unprisoned, och som Sentinel Dax i ett tidigare Bioware-spel, Anthem. För att se resten av ensemblet, tillsammans med Rooks fyra röstalternativ, klicka här.

Vi har nu kommit till slutet av Game Informers täckning av Dragon Age: The Veilguard, där vi fått lära oss mer om spelets karaktärer och handling. I denna sista funktion fokuserar vi på Bellara Lutare, en Dalish alv och medlem av den nya Veil Jumpers-faktionen. Genom ett besök på BioWares kontor i Edmonton, Kanada, tidigare i år, har vi fått insikt i karaktärsskapandet, prologen och de första uppdragen i spelet.

Efter att ha fått en inblick i spelets prolog via en spels trailer tidigare, fortsätter vi att lära oss om det efterföljande uppdraget där spelaren möter och rekryterar Bellara. Genom intervjuer med teamets ledare har vi fått veta mer om den mystiska elvmagin som omger henne och hennes betydelse för handlingen. Bellara verkar vara ett utmärkt val för både support och elementära kombos på slagfältet.

Författaren Epler berättar om Bellaras plats i spelets värld, som en alv med starka band till magin. Med två av alvernas gudar på lösa i Veilguard, har magin återvänt till världen på ett storslaget sätt. Skillnaden i magins plats och betydelse i Veilguard jämfört med tidigare Dragon Age-spel är tydligt markerad, vilket ger en ny dynamik till berättelsen. Detta, tillsammans med Bellaras personlighet och karaktärsutveckling, gör henne till en fascinerande och mångfacetterad roll i spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top