Amazons nya färgkindle förser serietidningar.

Amazon har avslöjat fem nya Kindles, inklusive sin första helt färgade e-bläddertablett. Kindle Colorsoft är ett helt nytt tillskott till sortimentet, och det kan bli en spelväxlare för fans av serietidningar och grafiska romaner. Du kan redan läsa digitala serietidningar på vilken Kindlereader som helst, men om den inte har svartvita illustrationer förlorar du en viktig del av historien. Om Kindle Colorsoft fungerar bra kommer du kunna läsa alla dina favoritfullfärgade serietidningar, grafiska romaner och manga som avsett, med fördelarna med en e-blädderskärm. Den släpps den 30 oktober och finns tillgänglig att förbeställa för $280.

Kindle Colorsoft låter ännu mer lockande när du tar hänsyn till Amazons Comixology Unlimited-prenumerationstjänst. Comixology Unlimited erbjuder över 45 000 serietidningar, grafiska romaner och manga för $10 per månad (efter en gratis 30-dagars prövning). Katalogen inkluderar serietidningar och grafiska romaner publicerade av Marvel, DC, Dark Horse, Image och andra ledande inom visuell berättarkonst. Kindle Unlimited har också grafiska romaner och manga, men Amazons flaggskepps läsning prenumerationstjänst på $12 per månad har en mycket större fokus på romaner.

Kindle Colorsoft släpps den 30 oktober och finns tillgänglig att förbeställa för $280. Vi har samlat alla fem av de nya Kindles nedan, inklusive den uppdaterade Kindle Scribe med förbättrade anteckningsfunktioner, en snabbare version av den allt populära Kindle Paperwhite i modeller riktade till vuxna och barn, och en uppgraderad instegsnivå Kindle.

Amazon har nyligen avslöjat en ny satsning inom sin Kindle-serie med fem nya modeller, inklusive den spännande Kindle Colorsoft. Den här nya e-blädderläsaren erbjuder en helt färgad skärm, vilket kan vara en spelväxlare för serietidnings- och grafiska romanfans. Med Kindle Colorsoft kommer läsarna kunna njuta av sina favoritfullfärgade serietidningar och manga med alla fördelar som en e-blädderskärm har att erbjuda. Förbeställningar är redan tillgängliga för $280 och den officiella lanseringsdagen är den 30 oktober.

Det som verkligen gör Kindle Colorsoft till en fantastisk möjlighet för serietidningsälskare är integrationen med Amazons Comixology Unlimited-tjänst. För en månatlig avgift på endast $10 får prenumeranter tillgång till över 45 000 serietidningar, grafiska romaner och manga från ledande förlag som Marvel, DC och Dark Horse. Med det breda utbudet av visuella berättelser som erbjuds av Comixology Unlimited, kombinerat med den färgrika skärmen på Kindle Colorsoft, kommer läsarna verkligen kunna njuta av en förbättrad läsupplevelse.

Förutom Kindle Colorsoft har Amazon även uppdaterat andra modeller i sin Kindle-serie, inklusive Kindle Scribe med förbättrade anteckningsfunktioner och snabbare versioner av Kindle Paperwhite riktade mot både vuxna och barn. För de som är intresserade av en enklare läsning finns även en uppgraderad instegsnivå Kindle. Med den ständiga innovationen inom e-läsarkategorin och det breda utbudet av böcker och serietidningar som finns tillgängliga via Amazon, ser framtiden ljus ut för e-läsarälskare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top