Atari Super Pocket förbeställningar live på Amazon – 50 inbyggda spel, endast $60.

Blaze Entertainments nästa par prisvänliga handhållna konsoler i dess Super Pocket-serie kommer den 22 oktober. Super Pocket Atari- och Technos Editions kostar $60 var och har nyligen blivit tillgängliga för förbeställning på Amazon. Atari-utgåvan är förinstallerad med 50 klassiska spel, medan Technos Edition har 15 spel. Det som verkligen är coolt med Super Pocket-serien är att den är en spinoff från Blaze’s Evercade-varumärke, och varje Super Pocket har en patronplats med stöd för de över 50 retrospelssamlingarna i den konsekvent expanderande Evercade-patronserien.

Essentiellt prisvänliga Evercades, dessa kompakta handhållna konsoler har 2,8-tums IPS-displayer, fungerar med befintliga Evercade-patroner, och har ett rent användargränssnitt som låter dig snabbt dyka in i dina favoritspel. Stödet för Evercade-patroner är en stor del av Super Pockets attraktion, eftersom det ger dig tillgång till en bibliotek på över 500 spel över 50 patroner, inklusive remastrade versioner av klassiska Duke Nukem-spel, de tre första Tomb Raider-spelen, arkad- och hemdator-klassiker, och moderna retrospel som den härliga Game Boy Advance-plattformspelaren Goodboy Galaxy.

Varje Super Pocket har fyra ansiktsknappar, en D-pad och fyra bakre knappar som fungerar som avtryckare och axelknappar. De är faktiskt fickvänliga, mindre än 5 tum långa och under en tum tjocka. De kommer att följa efter Super Pocket Capcom och Super Pocket Taito, som kom 2023 och fick höga betyg i vår recension.

Atari Super Pocket är en prisvärd handhållen konsol som nu kan förbeställas på Amazon. Den erbjuder en imponerande samling av 50 inbyggda klassiska spel och har också en patronplats som kan stödja över 50 retrospelssamlingar från Evercade-serien. Dess kompakta design och användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att dyka in i dina favoritspel, inklusive remastrade versioner av Duke Nukem och Tomb Raider.

Super Pocket-konsolerna har 2,8-tums IPS-displayer och ergonomiska kontroller med fyra ansiktsknappar, en D-pad och fyra bakre knappar. Dessa handhållna konsoler är idealiska för spelare som är ute efter en nostalgisk upplevelse med klassiska arkad- och hemdatorspel, samt moderna retrospel som Goodboy Galaxy på Game Boy Advance-plattformen. Super Pocket-serien har tidigare släppt Capcom och Taito-utgåvor som har fått positiva recensioner för sin kvalitet och spelupplevelse.

Med en prislapp på endast $60 är Atari Super Pocket ett utmärkt val för spelentusiaster som vill ha tillgång till en stor mängd spel till ett överkomligt pris. Den är planerad att släppas den 22 oktober och kommer att vara en del av Blaze Entertainments Evercade-serie, vilket ger spelare tillgång till ett brett utbud av retrospel i en praktisk och bärbar formfaktor. Med stöd för Evercade-patroner och en patronplats för ytterligare spel, är Atari Super Pocket en spännande ny tillskott till den växande marknaden för handhållna spelkonsoler.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top