Babylon 5 Komplett Serie Rabatterad Till Lägsta Pris ännu För Stora Erbjudandet Dagar.

Babylon 5: The Complete Series är på rea med över 50% rabatt hos Amazon för Prime Big Deal Days. Blu-ray-boxen släpptes förra året för att fira franchisens 30-årsjubileum. Vid lanseringen kostade Babylon 5: The Complete Series $135, men du kan lägga till setet i din personliga samling för endast $66.49. Denna deal förväntas löpa ut när Big Deal Days avslutas ikväll den 9 oktober kl. 23:59 PT.

Denna Blu-ray-samling innehåller alla 110 avsnitt av serien, samt pilotfilmen från 1993, Babylon 5: The Gathering. Om du vill komplettera samlingen kan du också köpa förra årets datoranimerade långfilm, Babylon 5: The Road Home, för $18 på Amazon.

Det som gör den här versionen av Babylon 5 speciell jämfört med andra utgåvor genom åren är att det är första gången som showen har remastrats i högupplöst, vilket ger fansen en skarpare titt på J. Michael Straczynskis banbrytande show. Utgiven under guldåldern för ’90-talets sci-fi, överglänste Babylon 5 Star Trek med sin användning av CG-teknik för att skapa rymdstationen och interstellära rymdstrider, medan dess rival fortfarande förlitade sig tungt på praktiska effekter och modeller.

Babylon 5: Den kompletta serien är för närvarande tillgänglig till ett rekordlågt pris under Amazon Prime Big Deal Days. Blu-ray-boxen innehåller alla 110 avsnitt av den populära science fiction-serien, tillsammans med pilotfilmen från 1993, Babylon 5: The Gathering. Vid lanseringen förra året kostade boxen $135, men den är nu prissatt till endast $66.49 för en begränsad tid. Erbjudandet förväntas avslutas vid midnatt den 9 oktober.

För fans som vill ha en fullständig samling kan de också köpa datoranimerade långfilmen från förra året, Babylon 5: The Road Home, för endast $18 på Amazon. Det är första gången som Babylon 5 har remastrats i högupplöst kvalitet i denna utgåva, vilket ger tittarna en skarpare och mer imponerande upplevelse av J. Michael Straczynskis visionära serie. Med anvädningen av CG-teknik för att skapa rymdstationen och rymdstriderna, skilde sig Babylon 5 från konkurrerande sci-fi-serier som Star Trek under dess tid och blev en kultklassiker.

För de som älskar sci-fi och är fans av Babylon 5 är detta erbjudande en perfekt möjlighet att lägga till den kompletta serien till sin samling till ett otroligt lågt pris. Med en kombination av spännande rymdstrider, karaktärsdriven storytelling och imponerande visuella effekter, fortsätter Babylon 5 att locka tittare och inspirera nya generationer av fans. Missa inte chansen att säkra din kopia av Babylon 5: Den kompletta serien till ett rabatterat pris under Big Deal Days.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top