Bō Konsoluppdateringar Påverkas Av Arbetsnedskärningar, Läsidiäreären

Vi vill ge er en uppdatering om Bo: Path of the Teal Lotus. Vi är verkligen stolta över hur lanseringen gick och det har varit fantastiskt att höra all er feedback om vårt spel.

Med det sagt har vår lansering inte varit utan sina utmaningar. De flesta av er kommer att veta att vår förläggare, Humble Games, effektivt har stängts ner och sagt upp alla 35 teammedlemmar. Detta kom som en total överraskning för oss och, för ett litet utvecklingsteam som oss, var det ett kritiskt slag mot vårt stöd efter lanseringen.

Vi befinner oss nu i en svår situation när det gäller att uppdatera konsolportarna, eftersom både portning och QA-support var kopplade till avtalet med Humble. Vi arbetar aktivt med att hitta alla tillgängliga vägar för att kunna rulla ut uppdateringar till konsolversionerna, men vi beklagar att detta kan ta lite tid att få på plats.

Vi vill bara försäkra spelare om att vi kommer att lösa detta. Vi arbetar med uppdateringar för PC-versionen och vi vill försäkra er om att dessa uppdateringar och fixar kommer till konsolerna i framtiden.

Tack för er förståelse och stöd.

Med tanke på antalet spel som Humble har publicerat, både släppta och kommande, är det troligtvis inte bara detta spel eller studio som har fått den här typen av problem på grund av de plötsliga uppsägningarna. Om du funderar på att skaffa Bo: Path of the Teal Lotus verkar PC vara det bästa alternativet på kort sikt.

Bo: Path of the Teal Lotus är inspirerat av japansk folklore, där spelarna kontrollerar en krigare vid namn Bō som nedstiger från himlen för att uppfylla en uråldrig profetia. Beväpnad med sin formförändrande Bō-stav tar spelarna sig genom en drömsk, Metroidvania-inspirerad värld och strider mot monster. Bo: Path of the Teal Lotus finns nu tillgängligt för PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC.

Bo: Path of the Teal Lotus släpptes med framgång och har mottagit positiv feedback från spelare, men utvecklarteamet har stött på hinder när det gäller att genomföra planerade konsoluppdateringar. Förläggaren Humble Games har effektivt stängts ned och teamet har blivit uppsagt, vilket har påverkat möjligheten att fortsätta stödja spelet på konsoler. Utan stöd från Humble har utvecklarna nu svårt att rulla ut uppdateringar till konsolversionerna av spelet.

Utvecklarna arbetar dock aktivt med att hitta lösningar för att kunna fortsätta supporta konsolportarna av Bo: Path of the Teal Lotus. Trots denna utmaning ber teamet om spelarnas förståelse och försäkrar att de kommer att göra sitt bästa för att få ut uppdateringar till konsolerna i framtiden. För närvarande fokuserar de på uppdateringar för PC-versionen av spelet.

Med tanke på situationen med Humble Games och de potentiella förseningarna med konsoluppdateringar kan det vara en bra idé för spelare som överväger att köpa Bo: Path of the Teal Lotus att välja PC-versionen. Spelet är en Metroidvania-inspirerad titel som tar spelarna på en äventyrsfylld resa inspirerad av japansk folklore, där de kontrollerar krigaren Bō i hans strävan att uppfylla en uråldrig profetia. Trots utmaningarna är utvecklarteamet fast beslutet att fortsätta stödja spelet och ge spelarna den bästa upplevelsen möjligt.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top