Call Of Duty: Black Ops 6 Multiplayer Betas announced

Call of Duty: Black Ops 6 lanseras i oktober, men spelare kan komma in tidigt genom ett par öppna betor. Activision kör två av dessa betaperioder under på varandra följande helger, och datumen och tiderna för varje har avslöjats.

Här är när du kan hoppa in i varje beta:

Helg 1: Tidig tillgång (för förhandsbokningskunder/Xbox Game Pass-prenumeranter) – 30 augusti kl. 10.00 PT till 4 september kl. 10.00 PT

Helg 2: Öppen beta (för alla) – 6 september kl. 10.00 PT till 9 september kl. 10.00 PT

Båda betorna är endast multiplayer och kommer att ha flera online-lägen, vapen, utrustning och fördelar för spelare att experimentera med.

Call of Duty: Black Ops 6 släpps den 25 oktober för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Som utspelas år 1991 under Gulfkriget, fokuserar den spiontema kampanjen på en mystisk organisations infiltration av den amerikanska regeringen. Black Ops-agenter måste gå undercover för att stoppa detta hot, vilket tar spelare över hela världen med nya ansikten och återvändande favoriter som Woods och Adler. Du kan lära dig mer om spelet genom att kolla in vår Summer Game Fest-förhandsvisning här.

Call of Duty: Black Ops 6 kommer att släppas i oktober, men spelare har möjlighet att testa spelet tidigt genom att delta i två öppna betor. Activision har planerat två på varandra följande helger för dessa betatest, med varje beta som erbjuder olika tillfällen för spelare att delta. Den första helgen, som är en tidig tillgång för förhandsbokningskunder och Xbox Game Pass-prenumeranter, kommer att pågå från den 30 augusti till den 4 september. Den andra helgen, som är en öppen beta för alla, kommer att äga rum från den 6 september till den 9 september.

Båda betorna fokuserar enbart på multiplayer och kommer att erbjuda ett brett utbud av online-lägen, vapen, utrustning och fördelar för spelare att utforska och testa. Spelet tar spelarna tillbaka till år 1991 under Gulfkriget och har en spiontema kampanj som följer Black Ops-agenter som infiltrerar den amerikanska regeringen för att stoppa en mystisk organisation. Med återvändande karaktärer som Woods och Adler tar spelet spelarna på en global resa med spännande uppdrag och farliga fiender att bekämpa.

Call of Duty: Black Ops 6 kommer att släppas den 25 oktober för flera plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Med nytt innehåll och spännande karaktärer kommer spelet att locka gamers från hela världen. För mer information om spelet och dess funktioner kan du följa med på Summer Game Fest-förhandsvisningen. Se till att delta i betorna för att få en förhandstitt på vad som komma skall i detta efterlängtade spel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top