Call Of Duty: Black Ops 6 utan Riot Shield vid starten

Den som har spelat Call of Duty de senaste åren har förmodligen känslor kring skölden. I Black Ops 6 kommer dock vapnet inte att återvända – åtminstone inte vid lanseringen.
Activision publicerade nyligen listan över vapen, tillbehör och uppgraderingar som kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen av Black Ops 6, och den kontroversiella skölden syntes inte till. Såvida det inte sker någon sista minuten-ändring kommer inte skölden att vara med när Black Ops 6 lanseras, och spelarna har förmodligen starka åsikter om det.
Skölden kan vara särskilt frustrerande att stöta på i strider på grund av dess förmåga att avleda inkommande eld, vilket tvingar fiender att ändra sin strategi för att ta ned sköldanvändarna. Skickliga spelare som framgångsrikt använder skölden kan påverka matchens förlopp, särskilt så i vissa lägen som Hardpoint och Domination. Samtidigt säger fans av skölden att den tillför en ny nivå av strategi och meta-spel till blandningen.

Spelare som har följt Call of Duty-serien under de senaste åren vet att Riot Shield har varit ett kontroversiellt vapen i spelet. I den kommande Black Ops 6 kommer dock inte Riot Shield att finnas tillgängligt vid lanseringen, en nyhet som säkert kommer att väcka starka känslor hos fansen. Activision har nyligen släppt en lista över vapen och tillbehör som kommer att finnas tillgängliga i spelet, och Riot Shield syntes inte till på listan.

En av anledningarna till att Riot Shield har varit så kontroversiellt är dess förmåga att avleda inkommande eld, vilket kan påverka stridsdynamiken i spelet markant. Vissa spelare har ansett att skölden ger en orättvis fördel och tvingar motståndare att ändra sina strategier för att hantera sköldanvändare. Trots detta har vissa fans försvarat Riot Shield och menar att det tillför en intressant nivå av strategi och spelvariation till spelet.

Även om Riot Shield inte kommer att finnas med vid lanseringen av Black Ops 6, är det möjligt att det kan återvända i framtida uppdateringar eller expansioner. Oavsett åsikt om Riot Shield, är det tydligt att det är ett vapen som har skapat engagemang och debatt bland Call of Duty-fansen. Med Riot Shield borta vid lanseringen kommer spelare att behöva anpassa sina taktiker och strategier för att möta nya utmaningar i Black Ops 6.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top