“Call Of Duty: Modern Warfare III till Xbox Game Pass imorgon”

Förra årets Call of Duty: Modern Warfare III kommer att finnas tillgängligt på Xbox Game Pass imorgon den 24 juli. Detta markerar det nästa stora Activision Blizzard-titeln som ansluter sig till tjänsten.

Flytten kommer mindre än ett år efter att Modern Warfare III lanserades förra november och representerar frukten av Microsofts 69 miljarder dollar förvärv av Activision Blizzard förra året. Det är också den största AB-titeln som dyker upp på Game Pass sedan Diablo IV lades till i biblioteket i mars.

Detta ger prenumeranterna en chans att testa förra årets spel innan 2024 års del, Call of Duty: Black Ops 6, släpps på Game Pass den 25 oktober. Det kommer också före de nya Game Pass prisökningarna och prenumerationstjänsterna som kommer i september, en åtgärd som FTC har invändningar mot.

Du kan läsa vår recension av Call of Duty: Modern Warfare III här.

Call of Duty: Modern Warfare III kommer att bli tillgängligt på Xbox Game Pass imorgon, vilket är en spännande nyhet för alla fans av spelserien. Detta är en stor händelse eftersom det är den nästa stora Activision Blizzard-titeln som ansluter sig till den populära tjänsten. Spelet släpptes förra året i november och har redan fått mycket beröm för dess intensiva gameplay och imponerande grafik.

Microsofts förvärv av Activision Blizzard förra året har öppnat upp nya möjligheter för Game Pass prenumeranter, och att få tillgång till Modern Warfare III är definitivt en av höjdpunkterna. Det här är den största Activision Blizzard-titeln som dyker upp på Game Pass sedan Diablo IV lades till i mars, vilket visar på det fortsatta engagemanget för att ge spelare tillgång till kvalitetsspel.

Att Modern Warfare III blir tillgängligt på Game Pass är också ett perfekt tillfälle för spelare att förbereda sig inför släppet av Call of Duty: Black Ops 6 den 25 oktober. Det är en chans att upptäcka det första spelet innan nästa kapitel i serien tar över. Med Game Pass prisökningar och nya prenumerationstjänster på väg i september, är det definitivt en bra tid att vara en del av Xbox-spelgemenskapen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top