Call Of Duty’s Ny UI Är Snart Här

Call of Duty’s dåliga användargränssnitt får äntligen en översyn nästa vecka. Enligt tidigare meddelande från Activision kommer en uppdatering att komma till Modern Warfare 3 och Warzone för att introducera det nya gränssnittet och möjliggöra förhandslastning av Call of Duty: Black Ops 6. Här är allt du behöver veta om nedladdningsprocessen och det nya gränssnittsdesignen.

Hur man laddar ner UI/Black Ops 6 uppdateringen:
Den nya UI-uppdateringen finns att ladda ner från måndag den 21 oktober kl. 09.00 PT / 12.00 ET.

Call of Duty-fans kan förbereda sig för en spännande uppdatering av spelets användargränssnitt, som kommer att lanseras snart tillsammans med förhandslastningen av Black Ops 6. Activision har meddelat att en ny UI-uppdatering kommer att komma till Modern Warfare 3 och Warzone för att förnya gränssnittet och förbereda spelarna inför det kommande spelet. Detta innebär att spelare kommer att kunna njuta av en förbättrad användarupplevelse samtidigt som de laddar ner Black Ops 6.

Den nya UI-uppdateringen och förhandslastningen av Black Ops 6 kommer att vara tillgängliga för nedladdning från den 21 oktober, kl. 09.00 PT / 12.00 ET. Spelarna uppmanas att vara beredda för att uppdatera sina spel och ta del av de nya funktionerna och förbättringarna. Med en översyn av användargränssnittet och förhandslastningen av det efterlängtade Black Ops 6 kan Call of Duty-fans se fram emot en spännande upplevelse.

Med start från den 21 oktober kommer spelare att kunna njuta av det nya användargränssnittet och förhandslastningen av Black Ops 6, vilket kommer att ge en förbättrad spelupplevelse. Med en optimerad nedladdningsprocess och en uppdaterad design får spelare chansen att utforska spelet med nya funktioner och uppdateringar. Denna uppdatering är ett steg framåt för Call of Duty-serien och kommer att ge spelarna en bättre och mer njutbar spelning, samtidigt som de ser fram emot Black Ops 6-release.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top