Crocs och Pokémon Teamar upp för fyra nya skor

Crocs och Pokémon samarbetar igen för ännu ett samarbete, denna gång tar de fyra klassiska Generation 1 fickmonster in i skolinjen någon gång i år. Denna nyhet kommer från Sole Retriever, som rapporterar att Crocs släpper fyra nya par skor, var och en tema efter en specifik Kanto Pokémon: Charizard, Gengar, Snorlax och Jigglypuff.

Även om det ännu inte finns något releasedatum för dessa Crocs – Sole Retriever rapporterar bara 2024 – vet vi att varje par kommer att kosta $70. Varje par har unika teman baserade på den Pokémon den representerar, varje par Crocs levereras med Jibbitz, som är de avtagbara charmen på toppen av skorna, den klassiska Pokémon-titeln på baksidan av skoanordningen och den klassiska Pokéball-logotypen som knappar som håller varje rem på plats.

Charizard

Gengar

Snorlax

Jigglypuff

Sole Retriever säger att dessa Crocs kommer att finnas tillgängliga via Crocs och online och i fysiska butiker.

Vänta på att få veta mer, läs om en kommande Nike x Tekken 8 skosamarbete.

[Källa: Sole Retriever]

Är du intresserad av att skaffa några av dessa Crocs? Låt oss veta i kommentarerna nedanför!

Crocs och Pokémon har återigen gått samman för ett nytt samarbete, denna gång med fyra nya skor inspirerade av de klassiska Generation 1 Pokémon-figurerna. Enligt Sole Retriever kommer Crocs att släppa fyra olika par skor, var och en baserad på en specifik Kanto Pokémon: Charizard, Gengar, Snorlax och Jigglypuff. Varje par kommer att kosta $70 och förväntas släppas under året, även om ett specifikt datum ännu inte har avslöjats.

Varje par Crocs kommer att vara unikt tematiserat efter den Pokémon den representerar. De kommer att inkludera Jibbitz, avtagbara charmträskor på toppen av skorna, Pokémon-titeln på baksidan och Pokéball-logotypknappar som håller remmarna på plats. På så sätt kommer användare att kunna visa upp sin kärlek till Pokémon med varje steg de tar. De nya Crocs-skorna förväntas bli tillgängliga både online och i fysiska butiker när de släpps.

För Pokémon-fans som är intresserade av att lägga vantarna på dessa limiterade skor, är detta definitivt en chans att inte missa. Med en tydlig koppling till spelseriens Generation 1 figurer och det klassiska Pokémon-temat kan dessa Crocs komma att bli en populär modeaccessoar. Håll utkik efter det officiella releasedatumet och se till att få tag i ditt favoritpar när de släpps för att vara en del av denna unika samarbetskampanj mellan Crocs och Pokémon.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top