Dbrand har nu PS5 Slim-foder.

Dbrands Darkplates är bland de bästa tredjepartsöverdragen för PS5-konsolen. Fram tills nu har Darkplates bara funnits tillgängliga för den ursprungliga PS5 och PS5 Digital, men nu kan även PS5 Slim-användare förändra utseendet på sin konsol med Darkplates. De nya PS5 Slim Darkplates finns endast tillgängliga i svart för tillfället, men du kan köpa tillbehör för att ge din PS5 Slim en unik look, inklusive skins att linda runt mitten av konsolen, ljusremsor och en specialdesignad ställning. Dbrand erbjuder ett lanseringserbjudande som sänker startpriset för ett par Darkplates till $60 (var $70) för PS5 Slim och PS5 Slim Digital.

Med tanke på företagets färgglada interaktioner med Sony och dess juridiska team tidigare, säger Dbrand att dessa konsolöverdrag är “outhärdligt” original jämfört med de standardvita på en PS5, och de har även några välkomna förbättringar.

För det första har Dbrands överdrag inte extra paneler som PS5-överdragen har – vilket ger en renare övergripande design – och den horisontella ställningen använder en hållbar uppsättning magneter för att fästas på PS5 istället för de ökänt bräckliga plastknappar som Sony för närvarande erbjuder. Som en extra bonus kan du komplettera dina Darkplates med ytterligare tillbehör som ytterligare kommer att förändra din konsols utseende.

Dbrand har släppt sina populära PS5-konsölöverdrag även för PS5 Slim-användare. Darkplates är kända för att vara bland de bästa tredjepartsöverdragen på marknaden och har tidigare endast varit tillgängliga för den ursprungliga PS5 och PS5 Digital. Nu kan även ägare av PS5 Slim förvandla utseendet på sin konsol med dessa Darkplates. De nya Darkplates för PS5 Slim finns för tillfället endast i svart, men användare kan även köpa tillbehör som skins, ljusremsor och en specialdesignad ställning för att ge sin konsol en unik look.

Dbrand har tagit hänsyn till användarfeedback och förbättrat sina Darkplates för PS5 Slim. De nya Darkplates har en renare design utan extra paneler som de tidigare versionerna för PS5 hade. Dessutom använder den horisontella ställningen starka magneter istället för sköra plastknappar för att fästas på konsolen, vilket gör produkten mer hållbar och praktisk. Dbrands interaktioner med Sony och deras juridiska team har bidragit till att göra Darkplates till ett “outhärdligt” alternativ till de standardvita överdragen som medföljer en PS5.

Med lanseringserbjudandet kan användare köpa ett par Darkplates till ett rabatterat pris på $60 för PS5 Slim och PS5 Slim Digital. Denna möjlighet ger användarna chansen att skapa en unik och personlig stil för sin konsol till ett överkomligt pris. Dbrands fokus på kvalitet och användarvänlighet gör Darkplates till ett populärt val för PS5-ägare som vill individualisera sin spelkonsole.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top