Dead by Daylight får Lara Croft överlevande idag

Dead by Daylight’s 8-årsjubileumsström avslöjade några stora uppdateringar för det populära asymmetriska skräckspelet. Den mest omedelbara är tillägget av Lara Croft som det senaste crossover-överlevaren tillsammans med den kommande tillägget av det mycket efterfrågade 2v8-läget.

Tomb Raider-kapitel

Lara Croft (den 2013 omstartsversionen specifikt) ansluter sig till DBD idag, och även om hon saknar sina pistoler och båge, har hon tre nya fördelar som belyser hennes äventyrliga skicklighet. Här är en förklaring av varje per DBD:s webbplats:

– Finess: Dina snabba hopp är snabbare när du är frisk, med en nedkylning efter en framgångsrik användning.
– Hardened: När du öppnar en kista och rensar eller välsignar en totem, aktiveras Hardened under hela rättegången. Från och med det ögonblicket, varje gång du skriker, kommer du istället avslöja Tödlarens aura.
– Specialist: När du öppnar eller genomsöker en kista, få 1 Token (upp till 3). När du gör en bra skicklighetskontroll, konsumera en Token för att minska det maximala krävda generatorframsteg.

2v8-läget

Den 25 juli kommer ett nytt 2v8 multiplayer-läge att dyka upp i spelet. Detta sätter två mördare mot åtta överlevare på utökade versioner av fem klassiska kartor. Antalet generatorer har fördubblats, och Överlevare måste nu reparera 8 av 13 för att fly. Fångade överlevare skickas nu direkt till burar, och Survivors fördelar har omvandlats till ett nytt rollsystem som är utformat för att främja teamwork.

Korsprogression

Korsprogression kommer att implementeras den 22 juli. Detta innebär att spelare nu kan synkronisera sin progression över flera ägda versioner av spelet. Allt kan delas över alla plattformar förutom Switch, vilket har några begränsningar som du kan se i diagrammet nedan.

Dagens ström avslöjade också en ny trailer och släppdatumet för The Casting of Frank Stone, det enskilda spelar-DBD-spelet utvecklat av Supermassive Games (Until Dawn, The Quarry). Du kan läsa allt om det här.

I Dead by Deadlights 8-årsjubileum presenterades flera spännande uppdateringar för det populära asymmetriska skräckspelet. En av de mest efterlängtade tillskotten är Lara Croft från Tomb Raider-serien, som nu är spelbar med tre nya förmågor som betonar hennes äventyrliga natur. Dessutom kommer ett nytt 2v8-läge att introduceras den 25 juli, där två mördare ställs mot åtta överlevare på utökade versioner av klassiska kartor. Överlevare måste nu reparera fler generatorer för att fly, och fångade överlevare skickas direkt till burar medan fördelarna omvandlas till ett nytt rollsystem för att främja samarbete.

För de som längtat efter att spela Dead by Daylight på olika plattformar kommer korsprogression att implementeras den 22 juli. Det innebär att spelare nu kan synkronisera sin progression över flera ägda versioner av spelet, vilket ger en smidigare spelupplevelse. Dock finns det vissa begränsningar när det gäller Nintendo Switch-plattformen. Med dessa nya uppdateringar och funktioner strävar Dead by Deadlight efter att öka spelarnas engagemang och erbjuda en mer mångsidig och rolig spelupplevelse för alla fans av skräck- och överlevnadsspel.

Förutom de stora tilläggen av Lara Croft och det nya 2v8-läget, avslöjades även en ny trailer och release-datum för The Casting of Frank Stone från Supermassive Games. Detta enskilda spelar-DBD-spelet kommer att vara en del av samma artikel som tidigare presenterade uppdateringar. Medan spelare ser fram emot att testa de nya funktionerna och karaktärerna, lovar Dead by Deadlight att fortsätta överraska och underhålla spelarna med spännande innehåll och uppdateringar i framtiden.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top