Destiny 2 Vantage Point God Roll – Bästa perks och hur man får dem

Även om några andra vapen i Destiny 2s Episode: Revenant sticker ut lite mer, som Exuviae och Liturgy, så är den adaptiva ramen för Arc-pulsegeväret Vantage Point som du kan få från avsnittet också ganska bra. Dess optimala rulle gör den till ett väl avrundat vapen i PvE, särskilt och kan fungera bra med Arc-byggen som fokuserar på att ge Jolt till fiender för att hålla dem elektrifierade samtidigt som du själv förstärks.

Just nu kan Revenant-vapen tjänas genom att spela avsnittets huvudattraktion, vågbaserat Onslaught: Salvation-läge. Revenant-vapen, inklusive Vantage Point, är slumpmässiga droppar som du kan få efter att ha klarat vissa vågor och tjäna belöningskistor.

Dock är utrustningen som kommer ur dessa kistor slumpmässig, så medan du kanske får Vantage Point, kan du också dra andra vapen eller rustningar. Det bästa sättet att få de vapen du vill ha är att “stämma av” dina belöningar genom att använda Revenants Tonics-system. Du kan skapa och använda Enrichment-tonics som kommer öka chansen att få vissa droppar när du spelar Onslaught: Salvation, vilket gör det lite lättare att få de vapen och rullar du vill ha.

Destiny 2 Vantage Point är ett adaptivt Arc-pulsegevär som kan vara en värdefull tillgång i PvE-sammanhang, särskilt för spelare som fokuserar på Arc-byggen. Den optimala rullen för Vantage Point gör den till ett väl avrundat vapen som kan hjälpa till att elektrifiera fiender samtidigt som spelaren förstärks. Även om det finns andra vapen i Destiny 2s Revenant-avsnitt som Exuviae och Liturgy, så sticker Vantage Point verkligen ut för sitt användningsområde och effektivitet.

För att få tag på Vantage Point och andra Revenant-vapen måste spelare spela avsnittets huvudattraktion, vågbaserat Onslaught: Salvation-läge. Belöningar, inklusive Vantage Point, kan tas emot efter att ha klarat vissa vågor och öppnat belöningskistor. Det är dock viktigt att komma ihåg att utrustningen som kommer ur dessa kistor är slumpmässig, så det kan vara en idé att använda Revenants Tonics-system för att öka chansen att få de droppar man önskar.

För att optimera chansen att få Vantage Point med den perfekta rullen, kan spelare skapa och använda Enrichment-tonics för att öka chansen till önskade droppar när de spelar Onslaught: Salvation. Detta kan göra det lite lättare att få de vapen och rullar som passar ens spelstil bäst. Med rätt strategi och tålamod kan spelare arbeta mot att få den eftertraktade Vantage Point God Roll och dominera i Destiny 2s PvE-innehåll.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top