Diablo 4: Hatred Vessel – Akarat Tenets Locations Nahantu

Diablo 4: Hatets kärl har kommit, och har lagt till en ny region, kampanj och klass. I den nya regionen Nahantu finns Tenets of Akarat att hitta och aktivera, liknande de Altars of Lilith som finns i regionerna från bas-spelet. Även om de fungerar något annorlunda, så är grundtanken att hitta dem dolda i miljön densamma. Att hitta dem belönar dig med regionens berömmelse, som kan låsa upp viktiga bonusar, som extra färdighetspoäng och drycker.

Hur Tenets of Akarat fungerar

Till skillnad från Altars of Lilith kräver aktiveringen av Tenets of Akarat några små steg. Varje Tenet of Akarat kommer att ha några små statyer runt dem, antingen en eller tre. Om det bara finns en, efter att du har aktiverat den kommer du att behöva ta ner några fiender som dyker upp. Om det finns tre, finns det några möjliga lösningar.

Ibland behöver du helt enkelt aktivera alla tre statyer för att aktivera Tenet of Akarat. I andra fall, som i bilden ovan, behöver du bara aktivera några av statyerna för att matcha en annan uppsättning statyer i bakgrunden. Den tredje möjligheten är att du behöver attackera Tenet of Akarat själv, vilket kommer att aktivera alla tre statyerna åt dig. När korruptionen är borttagen från Tenet of Akarat, måste du ändå interagera med den för att det ska räknas.

Fortsätt läsa på GameSpot

Diablo 4: Vessel Of Hatred har introducerat en spännande ny region kallad Nahantu, som är full av Tenets of Akarat att utforska och aktivera. Dessa Tenets liknar de Altars of Lilith som finns i andra delar av spelet, och att hitta och aktivera dem kommer att belöna dig med regionens berömmelse och olika bonusar. För att aktivera en Tenet of Akarat behöver du först ta ner några fiender som dyker upp runt statyerna, och i vissa fall måste du aktivera specifika statyer för att matcha en annan uppsättning i bakgrunden.

Att utforska de olika Tenets of Akarat i Nahantu-regionen är en nyckelelement i spelet och kräver lite strategi och färdigheter från spelaren. Ibland kan du behöva aktivera alla tre statyerna för att rena en Tenet, medan i andra fall behöver du bara attackera Tenet själv för att aktivera dem alla. Det är viktigt att interagera med Tenet of Akarat efter att korruptionen har avlägsnats för att få belöningen och fortsätta din resa genom spelet.

För att få full utväxling av Tenets of Akarat i Nahantu-regionen är det viktigt att vara metodisk och strategisk när du utforskar och aktiverar dem. Dessa Tenets är nyckeln till att låsa upp olika bonusar och förmåner i spelet, så det är värt att spendera tid och möda på att hitta dem alla. Med rätt taktik och skicklighet kan du snabbt navigera genom regionen och maximera dina belöningar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top