Diablo 4: Hur man låser upp och utrustar runords

Diablo 4: Vessel of Hatred lägger till en massa nytt innehåll i det loot-drivna dungeon crawler-spelet, inklusive en ny region, legosoldater och Runewords. Runewords skapas när du kombinerar två runor i en föremål med två uttag, vilket ger dig kraftfulla bonusar. Dessa nya föremål är endast tillgängliga om du har expansionen och det finns ett stort utbud, vilket ger dig gott om alternativ när du väl låst upp dem.

Hur man låser upp Runewords
Du låser upp Runewords under den huvudsakliga Vessel of Hatred-berättelsen, under den galna, kroniska uppdraget som tar dig till Ormus i Rådets kammare. Efter att ha talat med honom får du information om Runewords mekanik, och en initial uppsättning runor att börja experimentera med. Runewords börjar inte droppa förrän du har slutfört detta uppdrag, så försök att prioritera att komma igenom Vessel of Hatred-kampanjen, eller åtminstone detta uppdrag.

Hur Runewords fungerar och var du hittar mer
För att en Runeword ska fungera måste du kombinera två halvor till ett enda föremål. Det innebär att det behöver vara ett föremål som kan ha två uttag, ett tvåhändsvapen, byxor, bröst eller hjälm. Det finns ritualrunor och invokationsrunor. Ritualrunorna skapar offer genom att utföra en specifik uppgift. Till exempel ger Yul Runa 50 offer varje gång du använder en färdighet med en nedkylningsperiod. Invokationsrunorna aktiverar en speciell förmåga när tillräckligt med offer samlas in. Ibland är det något så enkelt som att minska alla aktiva nedkylningsperioder du har, men det kan också aktivera en förmåga från en annan klass. Genom att kombinera en av varje runa i ett enda föremål skapar du en Runeword. Du kan endast ha två Runewords aktiverade åt gången, men du kan ta bort dem från ett uttag när som helst hos en juvelerare för att göra ändringar eller byta runor.

Diablo 4: Vessel of Hatred bringar med sig ett antal spännande nya funktioner till det populära dungeon crawler-spelet, inklusive den efterlängtade Runewords-mekaniken. För att låsa upp och utrusta dessa kraftfulla bonusar måste spelare slutföra huvudberättelsen och ta sig till Ormus i Rådets kammare, där de får introduktion och tillgång till de inledande runorna. Först när detta uppdrag är klart kommer Runewords att börja droppa och spelarna kan börja experimentera med olika kombinationer för att skapa kraftfulla föremål.

Att skapa och använda Runewords i Diablo 4 är en spännande process som kräver att spelare kombinerar två runor i ett föremål med två uttag. Detta betyder att föremålet måste vara antingen ett tvåhändsvapen, byxor, bröst eller hjälm. Det finns två typer av runor – ritualrunor och invokationsrunor. Ritualrunorna skapar offer genom att utföra en specifik uppgift, medan invokationsrunorna aktiverar en specialförmåga när tillräckligt med offer har samlats in. Genom att kombinera en ritualruna och en invokationsruna i ett enda föremål skapar spelarna ett Runeword med unika och kraftfulla effekter.

Det finns en mängd olika Runewords att utforska och skapa i Diablo 4, vilket ger spelarna många alternativ när det gäller att anpassa sin karaktär och spelstil. Spelare kan endast ha två Runewords aktiverade åt gången, men de kan enkelt ta bort dem från ett uttag hos en juvelerare för att göra ändringar eller byta runor. Med denna nya mekanik erbjuder Diablo 4 ännu mer djup och variation för spelare att utforska och dra nytta av när de fortsätter sin resa genom den onda världen Sanctuary.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top