Doc Harris, Dragon Ball Z engelska berättare, död vid 76 år

Den ursprungliga skådespelaren dök upp i över 200 avsnitt mellan 1996 och 2003.
Röstskådespelaren Doc Harris, den ursprungliga engelska berättaren för Dragon Ball Z, har avlidit. Han blev 76 år gammal.
Enligt Broadcast Dialogue, avled Harris i lördags efter att ha genomgått en mindre operation förra månaden. Han är mest känd för sitt arbete på Dragon Ball Z, där han dök upp i över …

Doc Harris, den legendariska engelska berättaren för Dragon Ball Z, har tyvärr gått bort vid 76 års ålder. Harris var känd för att ha långhåret och en imponerande röst som gav Dragon Ball Z en unik känsla för den engelsktalande publiken. Han medverkade i över 200 avsnitt av den populära anime-serien mellan åren 1996 och 2003, och hans insats bidrog till att göra serien till ett kultfenomen.

Harris avled i lördags efter att ha genomgått en mindre operation förra månaden, enligt källor på Broadcast Dialogue. Hans arbete på Dragon Ball Z har gett honom en speciell plats i hjärtan hos fans världen över, och hans röst kommer att för alltid vara förknippad med den episka berättelsen om Son Goku och hans vänner.

Dragon Ball Z har en enormt dedikerad fanbas och Doc Harris spelade en avgörande roll i att ge serien dess engelska röst i Nordamerika. Hans bidrag har influerat generationer av tittare och hans minne kommer att leva vidare genom det eviga arvet av Dragon Ball Z och den unika engelska rösten han frambringade för serien. Hans bortgång är en stor förlust för Dragon Ball Z-familjen och han kommer att bli saknad av alla som älskar och uppskattar hans arbete.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top