Dragon Age: Veilguard Verifier för Steam Deck

Dragon Age: The Veilguard är en av årets största rollspel, och nu kommer spelare att kunna ta det med sig vart de än går. BioWare har uppdaterat spelets Steam-sida för att bekräfta att det har verifierats för Steam Deck.

Enligt Hrungr på X innebär detta att The Veilguard kommer att fungera fullt ut på Valves handhållna enhet, vilket inte har bekräftats tidigare. Betrakta detta som en snabb information för PC-spelare som gillar att spela sina rollspel på den något mindre skärmen.

För att lära dig mer om Dragon Age: The Veilguard kan du läsa ett flertal exklusiva och detaljerade förhandsgranskningar om spelet från vår senaste omslagsartikel genom att besöka denna sida.

Dragon Age: The Veilguard är ett populärt rollspel som har blivit bekräftat för användning på Steam Deck. BioWare har nyligen uppdaterat spelets Steam-sida för att meddela spelarna att spelet har verifierats för Valves handhållna enhet. Detta innebär att spelare nu kommer kunna njuta av The Veilguard var de än går, vilket är en spännande nyhet för fans av serien.

Enligt Hrungr på X kommer Dragon Age: The Veilguard fungera fullt ut på Steam Deck, vilket var information som tidigare inte hade bekräftats. Detta innebär att spelare kommer kunna spela spelet på den något mindre skärmen utan att behöva kompromissa med spelmiljön eller kvaliteten. För PC-spelare som älskar att spela sina favoritrollspel på olika plattformar är detta en fantastisk nyhet.

Om du är nyfiken på att lära dig mer om Dragon Age: The Veilguard kan du ta del av flera exklusiva och detaljerade förhandsgranskningar om spelet från Game Informers senaste omslagsartikel. Besök den angivna sidan för att läsa mer om detta spännande spel och för att hålla dig uppdaterad om alla nyheter och uppdateringar kring Dragon Age-serien.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top