Dubbel drake återupplivar spelserien

Den Double Dragon-serien har funnits sedan arkadhallarna 1987 och har lyckats behålla en förvånansvärt konsekvent utgivningstakt under dessa över 35 år. Det var bara förra året vi spelade Double Dragon Gaiden, en pixelad throwback-brawler (eller bältrullningsspel, enligt dess officiella YouTube-beskrivning) som tar sig an franchisen.

Denna nästa del är helt klart mer modern, med helt 3D-grafik. Det är inte första gången serien utforskar denna dimension, men det är en sällsynt händelse. Spelet utvecklas av Yuke’s, utvecklaren som arbetade med WWE 2K-serien fram till 2K19 och nyligen utvecklade AEW: Fight Forever. Det publiceras, eller presenteras av, som trailern antyder, Arc System Works, utvecklaren bakom Guilty Gear och Dragon Ball FighterZ.

Double Dragon Revive kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S och One, och PC någon gång under 2025.

För mycket mer om Double Dragon, men kanske inte versionen av Double Dragon du tänker på, gå till denna länk för att läsa allt om filmen från 1994. Tillbaka år 2019 spårade jag upp filmens regissör, James Yukich, för att prata om den bisarra filmens bana, vad som gick fel, och vad han skulle ha gjort annorlunda om han hade fått chansen att göra filmen på nytt.

Double Dragon-serien har varit en populär del av spelvärlden sedan 1987 och har fortsatt att locka spelare med sina actionfyllda äventyr. Den senaste tillskottet till serien, Double Dragon Revive, tar en helt ny approach genom att använda sig av helt 3D-grafik. Utvecklat av Yuke’s och publicerat av Arc System Works, kommer spelet att släppas på PlayStation 5, Xbox Series X/S och One, samt PC under 2025. Denna moderna tolkning av Double Dragon lovar att ge spelarna en ny och spännande upplevelse.

Medan Double Dragon Gaiden förra året återvände till sina rötter med pixelgrafik och bältrullningsspel, tar Double Dragon Revive serien till nya höjder med sin fullt 3D-design. Detta är en sällsynt händelse för franchisen, men en välkommen förändring för fans som längtar efter något nytt och fräscht. Med erfarenheten från att ha utvecklat spel som WWE 2K-serien och AEW: Fight Forever, är Yuke’s väl rustade för att ta Double Dragon-serien in i framtiden.

För de som är nyfikna på Double Dragon-serien men som kanske inte är bekanta med dess långa historia, erbjuder Double Dragon Revive en perfekt möjlighet att upptäcka detta klassiska speluniversum. Med spännande action och imponerande grafik är detta ett spel som har potential att bli en stor succe och ge nya och gamla spelare en minnesvärd spelupplevelse. Double Dragon Revive är definitivt ett spel att hålla utkik efter när det släpps nästa år.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top