Elden Ring Bokvolym 3 släpps på Halloween

Förhandsbeställningar för den officiella Elden Ring: Shadow of the Erdtree strategiguide är på rea för $34,74 (var $45) på Amazon. Ursprungligen planerad för den 30 september, boken sköts tyst till den 31 oktober. Den inbundna boken är Volym 3 i den högt betygsatta guideboksserien Books of Knowledge som publiceras av Future Press. Om du är intresserad av att lägga till boken på din hylla rekommenderar vi starkt att förbeställa den, då det inte finns någon garanti för att boken kommer att vara tillgänglig länge efter släppet. Volym 1 och Volym 2 i Books of Knowledge-serien har sålts slut i månader, och det är oklart om de kommer att tryckas igen. För närvarande kan du endast köpa de första två volymerna från återförsäljare i nytt eller begagnat skick.

Shadow of Erdtrees guide släpps i kölvattnet av den massiva 744-sidiga Bloodborne Complete Guide, som publicerades av Future Press den 15 oktober och finns i lager för $54 (var $60) på Amazon.

Elden Ring böcker från Books of Knowledge Series:
– Elden Ring Official Strategy Guide Volym 1 (Inbunden) – Slutsåld (tredjepartslistor)
– Elden Ring Official Strategy Guide Volym 2 (Inbunden) – Slutsåld (tredjepartslistor)
– Elden Ring Official Strategy Guide Volym 3 (Inbunden) – $34,74 ($45) | Släpps den 31 oktober

I bättre nyheter har båda de officiella Elden Ring konstböckerna återuppstått på Amazon och är på rea med branta rabatter. Elden Ring: Official Art Book Volume I erbjuder en ingående titt på The Lands Between’s vidsträckta öppna värld, fängelsehålor, huvudkaraktärer och NPC:er, och rustning. Elden Ring: Official Art Book Volume II fokuserar däremot på bossar och andra fiender du stöter på samt det breda utbudet av vapen du kan använda. Tillsammans överstiger de två inbundna böckerna 800 sidor och inkluderar en hel del fantastisk konst och lore. Du kan få tag på båda volymerna för ungefär $77 totalt (kombinerat värde är $120).

Elden Ring böckerna från Books of Knowledge-serien har varit populära bland fansen, och den efterlängtade Volym 3 är nu äntligen på väg. Planerad att släppas den 30 september, har boken skjutits upp till den 31 oktober. Boken erbjuds till ett rabatterat pris på endast $34,74 (jämfört med det vanliga priset på $45) för de som förbeställer den på Amazon. Det rekommenderas att förbeställa boken eftersom Volym 1 och Volym 2 tidigare har sålts slut och det är oklart om de kommer att tryckas igen. Med endast ett begränsat antal exemplar tillgängliga är det viktigt att agera snabbt för att säkra ditt exemplar.

För de som älskar Elden Ring och är intresserade av att utforska spelets konstvärld finns det också goda nyheter. De officiella konstböckerna, Elden Ring: Official Art Book Volume I och Elden Ring: Official Art Book Volume II, har återuppstått på Amazon till rabatterade priser. Dessa inbundna böcker ger en närmare titt på spelets miljöer, karaktärer, fiender, vapen och mycket mer. Tillsammans erbjuder de över 800 sidor av fantastisk konst och lore. Fans av spelet bör definitivt inte missa chansen att lägga till dessa vackra böcker i sin samling.

Shadow of Erdtrees guide är en del av den framgångsrika Books of Knowledge-serien från Future Press, som tidigare har gett ut den omfattande Bloodborne Complete Guide. Den nya guiden innehåller all den information och strategier som spelarna behöver för att klara av Elden Ring’s utmanande värld. Med en diskonterad förhandsbeställningspris är det ett perfekt tillfälle att säkra din kopia och förbereda dig inför spelets release. Elden Ring Official Strategy Guide Volym 3 släpps den 31 oktober, så se till att du inte missar chansen att få tag på ditt exemplar.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top