En Pestsnål Samling Med 2 Spel och Stålbocklayout

Asobo Studios otroliga stealth-äventyrsspel A Plague Tale: Innocence och A Plague Tale: Requiem samlas i en ny steelbook-bunt på PS5. Den A Plague Tale Collection finns tillgänglig från den 5 december och kan förhandsbokas nu hos Amazon, Best Buy och Target.

A Plague Tale Collection är den perfekta samlingen för fans av Asobo Studios skräckfyllda stealth-äventyrsspel. Denna exklusiva PS5 steelbook-bunt inkluderar både A Plague Tale: Innocence och det kommande spelet A Plague Tale: Requiem. Det är ett fantastiskt sätt att njuta av båda spelen i en snygg förpackning till ett fantastiskt pris på endast $50. Samlingen kommer att finnas tillgänglig från den 5 december och kan redan nu förhandsbokas hos återförsäljare som Amazon, Best Buy och Target.

A Plague Tale: Innocence är ett gripande äventyrsspel som utspelar sig under den medeltida pesten. Spelarna tar kontroll över systrarna Amicia och Hugo när de kämpar för att överleva i en värld full av faror och intriger. Spelet har hyllats för sin starka berättelse, atmosfäriska miljöer och taktiska gameplay. Med A Plague Tale: Requiem fortsätter historien om Amicia och Hugo och tar spelarna med på en ny skrämmande resa fylld med spänning och skräck.

Den A Plague Tale Collection är den ultimata samlingen för alla som älskar spännande berättelser och nyskapande gameplay. Med den snygga steelbook-förpackningen blir det här ett perfekt tillskott till varje spelares samling. Missa inte chansen att förboka ditt exemplar redan idag för att säkra dig den här unika samlingen till ett otroligt pris. Plague Tale-samlingen kommer att bli tillgänglig för PS5 den 5 december, så se till att du är redo att dyka in i denna mörka och fängslande värld.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top