Få 2TB Xbox Expansion Card för $51 avslag.

Xbox Series X|S-ägare kan spara på båda officiellt licensierade expansionskort på Amazon under Prime Big Deal Days. Seagate 2TB Xbox Expansion Card är på rea för endast 199 dollar, vilket sparar dig 50 dollar från det ordinarie priset på 250 dollar. Amazon har en nedräknare för detta erbjudande, eftersom det är inställt att gå ut ikväll, den 9 oktober, klockan 23:59 PT. WD Black C50 Expansion Card erbjudanden – 65 dollar för 512 GB eller 120 dollar för 1 TB – har ingen nedräknare, men vi skulle inte nödvändigtvis räkna med att de håller sig kvar. Seagate 2TB erbjuder det bästa värdet här, men Western Digitals mindre kapacitetsenheter är betydligt billigare (inte förvånande).

Ägare av Xbox Series X|S kan snabbt springa utrymme på sin konsol. Series X har 802 GB användbart utrymme, medan basmodellen Series S har 364 GB. Moderna AAA-spel äter upp utrymme snabbt, och om du prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate kan det bli norm att radera spel för att göra plats för nya.

Fortsätt läsa på GameSpot.

För Xbox Series X|S-ägare är det viktigt att ha tillräckligt med lagringsutrymme för att kunna njuta av alla sina favoritspel utan att behöva ständigt radera och installera om. Under Prime Big Deal Days har du möjligheten att spara stort på officiellt licensierade expansionskort från både Seagate och WD Black. Seagate erbjuder en 2TB Xbox Expansion Card till ett fantastiskt pris av endast 199 dollar, vilket innebär en besparing på 50 dollar från det vanliga priset. WD Black C50 Expansion Card erbjuder också bra prisalternativ med 512 GB för 65 dollar eller 1 TB för 120 dollar. Passa på att öka lagringskapaciteten till ett förmånligt pris innan erbjudandet är slut.

Med moderna spel som tar upp allt större lagringsutrymme är det viktigt för Xbox Series X|S-ägare att ha tillräckligt med utrymme för att kunna njuta av hela spelbiblioteket. Series X har 802 GB användbart utrymme medan Series S har endast 364 GB tillgängligt, vilket snabbt kan fyllas upp med de senaste AAA-titlarna. Genom att investera i ett expansionskort kan du undvika att behöva radera spel för att göra plats för nya, vilket ger en smidigare och mer problemfri spelupplevelse.

Prime Big Deal Days är en perfekt möjlighet för Xbox-ägare att uppgradera sitt lagringsutrymme till ett förmånligt pris. Med rabatter på officiellt licensierade expansionskort från Seagate och WD Black kan du få upp till 2TB extra lagringsutrymme till ett betydligt lägre pris än vanligt. Passa på att maximera din spelupplevelse genom att investera i ett expansionskort och säkra en smidigare och mer bekväm lagringslösning för din Xbox Series X|S.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top