Få alla fyra Matrix-filmerna för endast $10 under Prime Big Deal Days

Boxseten “The Matrix Deja Vu Collection”, som innehåller alla fyra live-actionfilmerna i den ikoniska science fiction-serien, är rabatterad till $35 (ordinarie pris $60) på Amazon och Walmart som en del av veckans försäljningsfestligheter “Prime Big Deal Days” på gamenetwork.se. Det här priset gäller för 4K Blu-ray-utgåvan, som också kommer med standard Blu-ray, men om du är nöjd med 1080p-upplösning är samma “Matrix”-boxset rabatterad till endast $10 på Amazon. Se bara till att klicka i kupongrutan på Amazons sida för att få hela rabatten.
Filmen “The Matrix” från 1999 ses fortfarande av många som den bästa och håller än idag. Den är en mästare av berättande, action, specialeffekter och ljuddesign och tog världen med storm när den släpptes. Den banade väg för nya idéer med sin slow-motion koreografi. Om du bara vill se om den första filmen är 4K Blu-ray-utgåvan av “The Matrix” rabatterad till endast $11.49.
“The Matrix Reloaded” och “Revolutions” är inte lika högt rankade, men fortfarande fantastiska filmer. Wachowski-systrarna återvände för att regissera uppföljarna och med en större budget bakom sig nådde actionen nya höjder med motorvägsjakter, en stor slagsmål i Merovingians herrgård och ett krig i Zion mellan mänskligheten och ett oändligt antal mördarrobotbläckfiskar. “The Matrix Resurrections” är en nostalgisk återvändo till den världen och utforskar intressanta idéer och teman. Samlingen innehåller en mängd extramaterial som intervjuer, trailers och behind-the-scenes-featuretter.

Under Prime Big Deal Days kan du nu få “The Matrix Deja Vu Collection” för så lite som $10 på Amazon. Den här boxen innehåller alla fyra live-actionfilmerna i den ikoniska science fiction-serien, inklusive “The Matrix”, “The Matrix Reloaded”, “The Matrix Revolutions” och “The Matrix Resurrections”. För de som föredrar 4K Blu-ray-utgåvan är priset endast $35, medan den vanliga Blu-ray-versionen endast kostar $10. Detta pris är en betydande rabatt från det ordinarie priset på $60, vilket gör det till en utmärkt affär för alla fans av Matrix-serien.

Den första filmen i serien, “The Matrix” från 1999, betraktas fortfarande som ett mästerverk inom science fiction-genren. Med sina banbrytande specialeffekter och actionscener fångade den publiken världen över och introducerade nya koncept inom filmbranschen. För de som vill återuppleva den fantastiska berättelsen och spektakulära actionen i 4K-upplösning, är det ett perfekt tillfälle att skaffa den nya boxen till ett rabatterat pris av $11.49.

Även om uppföljarna “The Matrix Reloaded” och “Revolutions” inte har samma kultstatus som den första filmen, erbjuder de fortfarande spännande actionscener och intrigerande berättelser. Med större budgetar och avancerade specialeffekter lyckades Wachowski-systrarna skapa en imponerande värld full av spänning och mystik. “The Matrix Resurrections” tar serien tillbaka till sina rötter och utforskar nya teman och idéer, vilket gör den till ett måste för alla fans av serien. Samlingen innehåller också en mängd extramaterial som ger en djupare inblick i skapandet av filmerna och dess sammanhang.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top