Få alla fyra Superman-filmer på 4K Blu-Ray för endast $65 hos Amazon

Fans av de klassiska Superman-filmerna med Christopher Reeve kan lägga till 4K Blu-ray-versioner av alla fyra på sina hyllor billigt tack vare Amazon’s Big Deal Days-försäljning. Superman 5-Film Collection: 1978-1987 är på rea för endast $65 (var $135). Förutom 4K Blu-ray-skivor kommer setet med standard 1080p Blu-ray-versioner av varje film. Detta matchar priset som Amazon erbjöd under Prime Day i juli. Denna matchande Big Deal Days-kampanj förväntas avslutas tillsammans med säljeventet (ikväll, den 9 oktober, kl 23:59 PDT).

Intressant nog inkluderar denna samling också Richard Donner Cut av Superman 2, som de flesta fans anser vara den överlägsna versionen av uppföljaren. Det är en lång historia om varför det finns två klipp av Superman-uppföljaren – kreativa konflikter och budgetproblem bakom kulisserna är några av orsakerna här – men Donners version lägger till mer substans till berättelsen som helhet. Även om resten av filmserien inte har åldrats lika bra, så är dessa fortfarande klassiska Superman-filmer och Reeve var utan ansträngning charmig i dem alla.

Om sanning, rättvisa och en bättre morgondag är lite för optimistiskt för dina superhjältar smaker, kan du också kolla in några av de Batman Blu-ray-filmerna på rea. The Dark Knight Trilogy regisserad av Christopher Nolan har rabatterats från $71 till endast $34, och det är ett fantastiskt pris för Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises. Dessa är alla 4K-versioner av filmerna också, så du kan se Christian Bale göra armbågsbaserad kampsport i ultrahög upplösning, och specialfunktionerna på varje skiva ger en fascinerande glimt in i psykologin hos den Kapade Korset.

Fans av de klassiska Superman-filmerna med Christopher Reeve kommer att glädja sig åt att höra att de nu kan lägga till 4K Blu-ray-versioner av alla fyra filmerna i sin samling till ett överkomligt pris, tack vare Amazon’s Big Deal Days-försäljning. Superman 5-Film Collection: 1978-1987 är nu tillgängligt för endast $65, vilket är en betydande rabatt från det ordinarie priset på $135. Förutom de uppgraderade 4K Blu-ray-skivorna inkluderar setet även standard 1080p Blu-ray-versioner av varje film, vilket ger fansen möjlighet att njuta av sina favoriter i hög kvalitet.

Denna samling innehåller inte bara de fyra klassiska Superman-filmerna med Christopher Reeve, utan även den eftertraktade Richard Donner Cut av Superman 2. De flesta fans betraktar denna version som den överlägsna, då den tillför mer substans och djup till berättelsen. Även om vissa delar av filmserien kan ha åldrats, så förblir dessa filmer ikoniska och Reeve’s charmiga porträtt av Superman fortsätter att imponera.

För de som föredrar den mörkare tonen hos Batman-filmerna, erbjuder även Amazon rabatter på The Dark Knight Trilogy regisserad av Christopher Nolan. Denna boxset, bestående av Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises, har sänkts från $71 till endast $34. Dessa 4K-versioner av filmerna ger en möjlighet att se Christian Bale i högsta kvalitet, och specialfunktionerna på varje skiva ger en unik inblick i den komplexa psykologin hos den maskerade hämnaren.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top