Fallout Show Nominated For 16 Emmy Awards, Including Best Actor, Walton Goggins

Fallout, en TV-adaption av den populära postapokalyptiska tv-spelserien, släpptes på Amazon Prime i april. Tv-spels anpassningar kan ibland vara lite av en blandad kompott, men i detta fall älskade fans och kritiker (vi inkluderade) dess karaktärer, världsuppbyggnad och dess övergripande tolkning av Fallout-universumet. Det borde inte komma som en överraskning att showen har nominerats i ett flertal kategorier på 2024 Emmy Awards.

Fallout nominerades i 16 kategorier, men två av dem är speciellt spännande. För det första är showen en av åtta nominerade för Outstanding Drama Series, vilket placerar den bland andra stora shower från 2024, som Shōgun, som för närvarande leder packen med 25 nomineringar. För det andra blev Walton Goggins nominerad för Outstanding Lead Actor In A Drama Series för sin roll som The Ghoul. Detta är hans andra Emmy-nominering – den första var för Supporting Actor i showen Justified tillbaka 2011.

Här är en fullständig lista över showens nomineringar:

– Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes
– Outstanding Stunt Coordination For Drama Programming
– Outstanding Production Design For A Narrative Period Or Fantasy Program (One Hour Or More)
– Outstanding Picture Editing For A Drama Series
– Outstanding Picture Editing For A Drama Series
– Outstanding Main Title Design
– Outstanding Period Or Fantasy/Sci-Fi Makeup (Non-Prosthetic)
– Outstanding Prosthetic Makeup
– Outstanding Lead Actor In A Drama Series
– Outstanding Drama Series
– Outstanding Sound Editing For A Comedy Or Drama Series (One Hour)
– Outstanding Sound Mixing For A Comedy Or Drama Series (One Hour)
– Outstanding Special Visual Effects In A Season Or A Movie
– Outstanding Stunt Performance
– Outstanding Writing For A Drama Series
– Outstanding Music Supervision

Förra årets Emmy Awards hade även representation från video-spel, med HBO:s The Last of Us. som vann totalt åtta priser. Oavsett om Fallout lyckas nå den nivån av prestige, har den redan förnyats för en säsong 2, så fans av serien kan se fram emot en återvändande till ödemarken snart. För att se alla årets Emmy-nomineringar, klicka här.

Fallout TV-show, en TV-adaption av den populära postapokalyptiska tv-spelserien, har blivit nominerad för hela 16 Emmy Awards, inklusive bästa skådespelare för Walton Goggins. Showen släpptes på Amazon Prime i april och har fått beröm för sina karaktärer, världsuppbyggnad och tolkning av Fallout-universumet. Fans och kritiker har hyllat serien och dess framträdande på årets Emmy Awards kommer inte som en överraskning.

En av de mest spännande nomineringarna för Fallout är för Outstanding Drama Series, där showen tävlar mot andra stora produktioner från 2024. Walton Goggins har också blivit nominerad för bästa skådespelare i en dramaserie för sin roll som The Ghoul, vilket är hans andra Emmy-nominering. Showen har blivit uppmärksammad i flera andra kategorier såsom kostymer, smink och visuella effekter, vilket visar på dess mångsidighet och kvalitet.

Årets Emmy Awards kommer också att inkludera andra representationer från tv-spel, med HBO:s The Last of Us som vann åtta priser förra året. Med tillkännagivandet om en andra säsong för Fallout TV-showen kan fansen se fram emot mer spännande äventyr i ödemarken. För att upptäcka alla årets Emmy-nomineringar och följa med i utvecklingen klicka på länken här.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top