Fanatical Showcase Sale – Fantastiska datorspelsaffärer

Hundratals fantastiska PC-spel har stora rabatter tack vare Fanaticals Showcase Sale. Evenemanget pågår fram till den 20 oktober och inkluderar nyliga spel från stora förläggare som Capcom, Bethesda, Warner Bros. samt många rabatterade indies och klassiker. Som en bonus ger Fanatical dig en gratis digital skraplott på alla beställningar över 12 dollar under försäljningsevenemanget. Varje skraplott inkluderar en bonus i form av spelnyckel eller kupongkod.

Ett märkbart erbjudande i rean är Armored Core VI: Fires of Rubicon för 33 dollar (var $60), vilket är ett bra pris för From Softwares senaste mech-actiontitel. Flera samlingar med flera spel är också rabatterade under Fanaticals rea, inklusive Batman: Arkham Collection för 7,79 dollar (var $60), Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy för 12,61 dollar (var $50,45) och Metro Redux Bundle för 2,39 dollar (vanligtvis $30). Det är också en bra chans att lägga till några hyllade indies som Dredge, Outer Wilds och Blasphemous 2 till din Steam Library för billigt.

Fanaticals Showcase Sale erbjuder fantastiska rabatter på hundratals PC-spel fram till den 20 oktober. Spel från stora förläggare som Capcom, Bethesda och Warner Bros. finns tillgängliga till nedsatta priser, tillsammans med indies och klassiker. För varje beställning över 12 dollar får du även en gratis digital skraplott som kan ge dig en bonus i form av en spelnyckel eller kupongkod. Detta är ett perfekt tillfälle att fylla på din spelbibliotek till ett lägre pris.

Ett av de mest framträdande erbjudandena under rean är Armored Core VI: Fires of Rubicon för endast 33 dollar, ursprungligen prissatt till $60. För de som letar efter samlingar med flera spel finns det också många alternativ att välja mellan. Batman: Arkham Collection, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy och Metro Redux Bundle är bara några exempel på spel som fått stora rabatter under Fanaticals rea. Dessutom har du möjlighet att lägga till populära indies som Dredge, Outer Wilds och Blasphemous till din Steam-bibliotek för en bråkdel av det vanliga priset.

Med så många annonserade erbjudanden är Fanaticals Showcase Sale ett perfekt tillfälle att förnya din spelupplevelse till ett överkomligt pris. Missa inte chansen att få tag på dessa kap innan rean är över. Se till att utforska alla fantastiska erbjudanden och fyll på din spelbibliotek med de senaste titlarna från några av de största förläggarna i branschen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top