Föll för sexiga hushållsobjekt i Date Everything.

I Date Everything behöver de som letar efter romantik inte leta längre än sitt kylskåp, brandvarnare eller matbord. Detta galna sandlådesdatorspel av utvecklaren Sassy Chap handlar om att skapa relationer med vardagliga hushållsobjekt som visar sig vara ganska heta.

Spelet försätter spelare med speciella “Dateviator” glasögon som gör att de kan prata med objekt och se dem i sina sanna, absurt attraktiva former. Dussintals objekt väntar på ditt patos – även element som luft och vatten kan uppvaktas – och grenande dialog kan leda till tre olika relationslösningar för varje karaktär (Kärlek, Vän, Hat). Oavsett vad du väljer kommer det att återspeglas i den ständigt föränderliga 3D-världen som är ditt hus.

Date Everything har över 100 röstade karaktärer spelade av artister som inkluderar Felicia Day (Critical Role, Supernatural), Johnny Yong Bosch (Mighty Morphin Power Rangers, Bleach) och Grey DeLisle (Scooby-Doo, Avatar: The Last Airbender). Med tanke på den enorma mängden talroller har Date Everything 1,2 miljoner ord och 70 000 röstade rader.

Date Everything ser ljuvligt fånigt ut, men har tyvärr ingen släppningsfönster. Den kommer att finnas tillgänglig på PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC.

I Date Everything är det enkelt för spelare att hitta romantik med ovanliga föremål i sina egna hem. Spelets huvudfokus är att skapa meningsfulla relationer med vanliga hushållsobjekt som visar sig vara mer lockande än man kan ana. Med hjälp av speciella “Dateviator” glasögon kan spelarna interagera med objekten och utforska deras verkliga, attraktiva former.

Spelets spelare kommer att möta en mängd olika objekt att välja mellan i sina romantiska äventyr, inklusive icke-traditionella val som luft och vatten. Genom att experimentera med olika dialogalternativ kan spelarna navigera sig genom tre olika typer av relationer med varje objekt: kärlek, vänskap eller hat. Dessa val kommer att påverka den virtuella världen runt spelarna och skapa en dynamisk berättelse om kärlek och unika relationer.

Date Everything erbjuder över 100 röstade karaktärer som spelats av kända skådespelare som Felicia Day, Johnny Yong Bosch och Grey DeLisle. Med hundratusentals ord och rader av dialog är spelet fyllt med humor och kreativitet för att skapa en unik och underhållande spelupplevelse. Även om ett officiellt släppningsdatum inte har annonserats än, förväntas spelet finnas tillgängligt på flera plattformar inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC för spelare att njuta av.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top