Första samarbetet mellan Magic: The Gathering och Marvel är en hemlig Lair Superdrop, Spider-Man set kommer 2025

Efter att ha antytt sitt kommande partnerskap sent förra året har Wizards Of The Coast och Marvel äntligen dragit tillbaka ridån på den första delen av Marvel’s intåg i Magic: The Gathering. Idag, under en panel på New York Comic Con, avslöjade de två företagen fem Secret Lair drops – var och en tematiserad för en olika Marvel-superhjälte – som kommer att vara tillgängliga på Secret Lair- webbplatsen från den 4 november.

Varje drop består av fem kort, ett mekaniskt unikt legendariskt varelsekort och fyra nytryck från Magics förflutna. Det legendariska varelsekortet kommer att skildra en av de fem utvalda hjältarna – Captain America, Black Panther, Wolverine, Iron Man och Storm – medan de fyra nytrycken kommer att ha ny konst av den motsvarande hjälten.

Varje av de fem drops blir tillgängliga för $40 i non-foil och $50 i regnbågsfoil-behandlingar, och alla som spenderar $199 eller mer kommer att få en speciell nytryck av Arcane Signet kallad Earth’s Mightiest Emblem, med Avengers Tower framträdande i kortets konst. Wizards Of The Coast har också bekräftat att Marvel superdropen kommer att vara ett erbjudande under begränsad tid med specifika kvantiteter av varje drop – inte som en print-on-demand drop som den senaste Extra Life 2024-utgåvan.

Efter lång tid av spekulation och hintar från Wizards Of The Coast och Marvel har de äntligen avslöjat den första delen av deras samarbete på New York Comic Con. Den första delen av denna episka crossover består av fem Secret Lair drops, var och en tematiserad kring en annan Marvel-superhjälte. Spelarna kommer att kunna köpa dessa drops från Secret Lair-webbplatsen från den 4 november och förbereda sig för en helt ny upplevelse i Magic: The Gathering världen.

Varje drop innehåller fem kort, inklusive ett mekaniskt unikt legendariskt varelsekort och fyra nytryck av klassiska Magic-kort. Det legendariska varelsekortet kommer att skildra en av de fem ikoniska Marvel-hjältarna, medan de fyra nytryckena kommer att ha ny konst av samma hjälte. Detta ger spelarna möjlighet att njuta av både den fantastiska världen av Magic: The Gathering och de populära Marvel-superhjältarna på samma gång.

Dessa fantastiska drops kommer att vara tillgängliga i både non-foil och regnbågsfoil-behandlingar till priset av $40 och $50. Dessutom kommer spelare som spenderar $199 eller mer att få en speciell nytryck av Arcane Signet kallad Earth’s Mightiest Emblem, vilket ger dem en extra bonus för att investera i detta episka Marvel superdrop. Denna begränsade utgåva kommer att ha specifika kvantiteter av varje drop, vilket ger spelarna en exklusiv möjlighet att lägga vantarna på dessa unika kort.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top