Första titt på Minecraft Co-Dev’s nya överlevnadsspel, Reforj

Utvecklaren 4J Studios har delat den första spelmässiga trailern för Reforj, en öppen världssandlåda som utvecklas av medutvecklaren till Minecraft. Personerna som ansvarar för att portera Minecraft till konsoler, liksom innehållspaket, arbetar nu med sin egen tolkning av genren och presenterar en värld skapad av voxel att bygga, utforska och överleva i.

Spelet kan verka bekant vid första anblick om du är en Minecraft-fan, men det finns några subtiliteter som redan antyder några olika nyheter. Karaktären har förmågan att glida, både utanför och inuti fängelser, vilket skapar ett snabbare sätt att ta sig fram. Det finns också förstapersons- och tredjepersonskameror för glidning.

De vanliga resursinsamlingsåtgärderna ger också något nytt. Spelet visar förmågan att manipulera objekt och deras former på avstånd vid byggande. Du kan plocka upp föremål ganska snabbt genom att förstöra ett helt träd genom att förstöra en enda block nära roten, samt att ta ner tre block samtidigt på en gång. Viktigt är att det inte finns några specifika verktyg på skärmen medan du utför dessa uppgifter.

Reforj är det nya överlevnadsspelet från utvecklaren 4J Studios, med känt från sitt arbete med att portera Minecraft till konsoler. Spelet erbjuder en öppen värld av voxel där spelare kan bygga, utforska och överleva. I den första spelmässiga trailern får vi se spelare som glider fram genom vacker landskap och interagerar med miljön på olika sätt.

En av de spännande nya funktionerna i Reforj är möjligheten att glida både inom och utanför fängelser. Detta ger spelare ett snabbare sätt att ta sig runt i världen och utforska olika platser. Dessutom kan spelare nu manipulera objekt och deras former på avstånd vid byggande, vilket ger en mer dynamisk upplevelse av att skapa och utforska.

Utvecklarna har också introducerat nya sätt att samla resurser och utföra uppgifter i spelet. Spelare kan nu enkelt plocka upp föremål genom att förstöra block i närheten, vilket sparar tid och resurser. Reforj verkar erbjuda en unik och spännande upplevelse för fans av överlevnadsspel och Minecraft, och vi ser fram emot att få veta mer om spelet när det närmar sig lanseringen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top