Frank Stone casting skrämmer spelare i september

Supermassive Games’ ensamspelar-narrativdrivna skräckspel The Casting of Frank Stone, som utspelar sig i Dead by Daylight-universumet, har fått ett releasedatum. Denna fängslande skräcksamarbete kommer att släppas den 3 september, och en ny trailer ger en ordentlig introduktion av huvudrollsinnehavarna.

Utvecklad av Supermassive (Until Dawn, The Quarry) och utgiven av Dead by Daylight-utvecklaren Behaviour Interactive, stjärnar The Casting of Frank Stone fem tonåringar – Christine Gordon, Jaime Rivera, Linda Castle, Robert Green och Bonnie Rivera – som filmar sin egen skräckfilm i en övergiven stålmalm. Tyvärr har denna fabrik kopplingar till en ökänd mördare vid namn Frank Stone, och ungdomarnas oskyldiga konstprojekt går fruktansvärt fel.

Vi vet fortfarande inte mycket om handlingen förutom att den utspelar sig i Dead by Daylight-världen och äger rum i staden Cedar Mills under sommaren 1980. Spelmässigt följer The Casting of Frank Stone en liknande mall som Supermassives tidigare skräcktitlar i form av ett valdrivet äventyr där karaktärer kan dö permanent baserat på dina beslut. Du kan se en nyligen släppt spelmomentstrailer här för att se det i aktion.

The Casting of Frank Stone släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

The Casting of Frank Stone är ett nytt skräckspel som kommer att skrämma spelare över hela världen när det släpps den 3 september. Spelet utvecklades av Supermassive Games och utges av Behaviour Interactive, skaparna av Dead by Daylight. Handlingen kretsar kring fem tonåringar som filmar en skräckfilm i en övergiven stålmalm som visar sig ha kopplingar till den ökände mördaren Frank Stone. Det som skulle vara ett oskyldigt konstprojekt förvandlas snabbt till en mardröm när karaktärerna inser att de har råkat väcka en farlig kraft till liv.

The Casting of Frank Stone utspelar sig i Dead by Daylight-universumet och tar spelarna till staden Cedar Mills under sommaren 1980. Spelet erbjuder en valdriven spelupplevelse där spelarnas beslut kan leda till permanenta konsekvenser för karaktärerna. Den senaste trailern ger en inblick i spelets intrig, fylld med spänning och skräck. För de som älskar skräckspel är detta definitivt en titel att hålla ögonen på.

Med sin unika berättelse, atmosfär och spelupplägg, släpps The Casting of Frank Stone till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Spelet lovar en intensiv och oförglömlig spelupplevelse för alla skräckfans där ute. Så se till att markera kalendern den 3 september och förbered dig på en otäck uppmaning när du ger dig in i världen av Frank Stone.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top