Här är Första Trailern För Amazons Like A Dragon-serie

Förra månaden lärde vi oss att Sega och Amazon hade gått samman för att skapa en live-action-serie baserad på serien Like a Dragon (tidigare Yakuza). Under helgen, under San Diego Comic-Con, avslöjade studion den första teaser trailern.

Like A Dragon: Yakuza handlar om Kazuma Kiryu (spelad av Takeuchi Ryoma) och följer hans liv under två tidsperioder: 1995 och 2005. I den fiktiva Tokyo-distriktet Kamurochō, utlovar trailern att serien “skildrar livet för kraftfulla men passionerade gangsters och människor” och kommer att utforska berättelser som spelen inte har kunnat.

Den sexdelade serien kommer att släppas på Prime Video i två delar, där de första tre avsnitten har premiär den 24 oktober och de sista tre anländer den 1 november. Den kommer att finnas med text och dubbning på 30 språk. Like a Dragon: Yakuza regisseras av Take Masaharu (100 Yen Love).

Du kan läsa vår recension av det senaste spelet i serien, Like a Dragon: Infinite Wealth, här.

Förra månaden meddelades det att Sega och Amazon hade inlett ett samarbete för att skapa en live-action-serie baserad på spelserien Like a Dragon (Yakuza). Under helgen, närmare bestämt under San Diego Comic-Con, släppte studion den allra första teaser trailern för serien. Trailern lovar att skildra livet för kraftfulla men passionerade gangstrar och människor i det fiktiva Tokyo-distriktet Kamurochō.

Like A Dragon: Yakuza kommer att följa huvudkaraktären Kazuma Kiryu, spelad av Takeuchi Ryoma, under två olika tidsperioder, nämligen 1995 och 2005. Serien kommer att utforska berättelser och aspekter av Karuyus liv som inte har kunnat utforskas i spelen. Serien kommer att bestå av sex avsnitt och kommer att släppas i två delar på Prime Video, med de första tre avsnitten som planeras att ha premiär den 24 oktober och de sista tre den 1 november.

Det är också värt att notera att Like a Dragon: Yakuza kommer att finnas tillgänglig med text och dubbning på inte mindre än 30 olika språk. Regissören för serien är ingen mindre än Take Masaharu, som tidigare har arbetat med filmen 100 Yen Love. För de som är intresserade av att lära sig mer om spelserien kan man även läsa recensionen av det senaste spelet, Like a Dragon: Infinite Wealth, som förmodligen kommer att vara en del av samma artikel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top