Här är trailer för Borderlands premiär.

Vi är inte långt ifrån premiären den 9 augusti av Borderlands, och Lionsgate ger det sista hårda försäljningsargumentet för den kommande anpassningen i form av en ny trailer.

Liksom det första spelet, kretsar Borderlands kring en grupp Vault-jägare som letar efter skatter på planeten Pandora. De blir också indragna för att rädda en mystisk flicka som håller nyckeln till en stor makt. Om du fortfarande inte är säker på vad du ska tycka om filmen efter att ha sett dess första trailer, förhoppningsvis kommer den sista förhandsvisningen att hjälpa dig att bestämma om du kommer att ta dig till biograferna om några veckor för att se den.

Borderlands regisseras av Eli Roth och har medverkande som Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Arianna Greenblatt (Tiny Tina), Jack Black (Claptrap), Edgar Ramírez (Atlas), Florian Munteanu (Krieg), Gina Gershon (Moxxi) och Jamie Lee Curtis (Tannis).

Vi närmar oss snabbt premiären av filmen Borderlands den 9 augusti, och Lionsgate har släppt den slutgiltiga trailern för den efterlängtade anpassningen. Liksom det populära spelet, följer filmen ett gäng Vault-jägare på jakten efter skatter på den farliga planeten Pandora. Handlingen fördjupas när de även blir ansvariga för att rädda en mystisk flicka som besitter en stor och farlig kraft. Om du är osäker på vad du tycker om filmen efter att ha sett den första trailern, kan den nya och sista förhandsvisningen ge dig ytterligare insikt och hjälpa dig att bestämma om du planerar att se den på bio om några veckor.

Regisserad av Eli Roth, kommer Borderlands att bjuda på en stjärnspäckad ensemble som inkluderar Cate Blanchett som Lilith, Kevin Hart som Roland, Arianna Greenblatt som Tiny Tina, Jack Black som Claptrap, Edgar Ramírez som Atlas, Florian Munteanu som Krieg, Gina Gershon som Moxxi och Jamie Lee Curtis som Tannis. Med en imponerande lista av skådespelare och en spännande handling, verkar den kommande filmen vara en actionfylld och underhållande upplevelse för både fans av spelet och nya tittare. Förhoppningsvis kommer den nya trailern att övertyga ännu fler att ge den chansen när den släpps.

Med premiären bara några veckor bort, är förväntningarna höga för Borderlands-filmen och dess potential att fånga essensen av det älskade spelet. Med action, humor och en rad unika karaktärer, verkar det som att filmen har alla ingredienser för att bli en framgångsrik anpassning. Om du är redo att ge dig in i äventyret på Pandora och uppleva spänningen i att vara en Vault-jägare, se till att boka din biljett till premiären den 9 augusti för att vara en av de första att se Borderlands på bioduken.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top