Harry Potter: Quidditch Champions Gameplay Trailer OCH Release På PlayStation Plus

Sommar Spel Fest gav oss den filmiska avslöjandet av Harry Potter: Quidditch Champions, ett kommande spel baserat på den populära trollkarlssporten. En ny trailer ger en första titt på gameplay, inklusive glimtar av ett par spellägen och karaktärsanpassning.

Quidditch Champions har en singleplayer karriärläge som låter spelarna klättra i sportens rankningar. Varje seger tar dem till större och grannare arenor, från Hogwarts till Quidditch World Cup Stadium. Ett online tävlingsläge sätter lag av verkliga spelare mot varandra. Spelbara karaktärer inkluderar Harry Potter, Ron Weasley, och Draco Malfoy, men du kan också skapa och anpassa dina egna idrottare med en omfattande karaktärsskapare.

Harry Potter: Quidditch Champions lanseras digitalt den 3 september för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, och PC. En Switch-version är planerad att lanseras någon gång under denna helg.

Quidditch Champions kommer att finnas tillgängligt i två versioner. Digital Standard Edition ($29.99) inkluderar bara grundspelet. Digitala och fysiska Deluxe Editions ($39.99) inkluderar spelet, House Packs för Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw, och Gryffindor, och 2,000 in-game gold (tjänat i spelet, då Quidditch Champions inte har mikrotransaktioner). House pack inkluderar en kvasthud, rese skoluniform, och emblem som representerar varje hus. Den fysiska Deluxe Edition går på försäljning den 8 november.

Utöver det så kommer Standard Edition att lanseras som en PlayStation Plus-titel på lanseringsdagen och kommer att vara tillgänglig för prenumeranter fram till den 30 september.

Sommar Spel Fest introducerade nyligen den första gameplay-trailern för det kommande spelet Harry Potter: Quidditch Champions, som är baserat på den populära trollkarlssporten. Trailern ger en första titt på spelets spelmekanik, olika spellägen och möjligheten att anpassa karaktärer. Spelare kommer att kunna njuta av ett singleplayer karriärläge där de kan klättra i Quidditch-rankningarna och tävla på arenor som sträcker sig från Hogwarts till Quidditch World Cup Stadium. Dessutom kommer det finns ett online tävlingsläge där spelare kan sätta sina färdigheter på prov mot andra riktiga spelare.

Spelet Harry Potter: Quidditch Champions kommer att släppas digitalt den 3 september för flera plattformar som PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. En version för Nintendo Switch förväntas också släppas senare under helgen. För spelare som vill ha extra innehåll finns det två versioner att välja mellan – en Digital Standard Edition för $29.99 och en Digital och fysisk Deluxe Edition för $39.99. Deluxe Edition inkluderar spelet, House Packs för de olika husen, och 2,000 in-game gold utan mikrotransaktioner. Dessutom, kommer Standard Edition vara tillgänglig för PlayStation Plus-prenumeranter på lanseringsdagen och fram till den 30 september.

Med lanseringen av Harry Potter: Quidditch Champions kommer spelare att kunna fördjupa sig i den magiska världen av Quidditch och delta i spännande matcher och tävlingar. Med möjligheten att spela som ikoniska karaktärer som Harry Potter, Ron Weasley och Draco Malfoy, eller skapa och anpassa sina egna idrottare, kommer spelarna att få en äkta Quidditch-upplevelse. Med spelets olika spellägen, karriärlägen och tävlingsmöjligheter, ser det ut att bli ett spännande äventyr för alla Harry Potter-fans och spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top