Heihachi Tillbaka i Tekken 8 i höst

Under Evo-deltävlingarna denna helg avslöjades Tekken 8:s nästa stridsfighter för Säsong 1, och det är ingen mindre än Heihachi Mishima. Den ständiga skurken verkar ha överlevt sin förmodade död (igen) och är redo att återta sin tron.

En cinemtisk trailer rullar ut röda mattan för Heihachi, och inleder hans återkomst efter att han sannolikt dödades (dvs. kastades i en vulkanisk lavaflod) i Tekken 7. Videon förklarar inte hur Heihachi lyckades undvika att smälta till gegga, men han bär nu ett ärr liknande Kazuyas på bröstet, så han gick inte helt oskadd från det.

Heihachi blir tillgänglig någon gång i höst. Han följer Eddy Gordo och Lidia Sobieska, som båda anslöt sig till Tekken 8 under våren och sommaren, vilket lämnar en fighter kvar för vintersäsongen. Ägare av Tekken 8:s Deluxe, Ultimate, eller Collector’s Editions får automatiskt dessa stridsfighters, och var och en kan också köpas individuellt för $7.99.

För mer om Tekken 8, kolla in vår recension.

Under helgens Evo-deltävlingar avslöjades att Heihachi Mishima kommer att vara den senaste stridsfightern att gå med i Tekken 8:s Säsong 1. Trots att han förmodades ha dött i Tekken 7, verkar det som att den ökände skurken har överlevt och är redo att återta sin plats i spelet. En cinemtisk trailer ger en glimt av Heihachis återkomst och visar att han har ett ärr som liknar Kazuyas på bröstet.

Heihachi kommer att bli tillgänglig för spelare någon gång under hösten. Han följer i fotspåren av Eddy Gordo och Lidia Sobieska, som båda gick med i Tekken 8 tidigare under året. Ägare av Deluxe, Ultimate eller Collector’s Editions av spelet kommer att få tillgång till Heihachi automatiskt, men han kan också köpas separat för $7.99. Det finns bara en fighter kvar att avslöja för den kommande vintersäsongen.

För de som är nyfikna på Tekken 8 och vill veta mer om spelet kan man kolla in vår recension där vi kommer att ge en komplett översyn av spelet, dess funktioner och fighters, inklusive Heihachi Mishima. Det ser ut att bli en spännande tid framöver för Tekken-fans med den här nya tillskottet till spelet.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top