Hur Amazon sammanfattar dina favoritspel

New World: Aeternum, Amazons MMO-spel, utspelar sig under utforskningens tidevarv, på en ö där ingen kan dö – men odödlighet är inte alltid en gåva. För vissa leder evigt liv till galenskap, medan andra förlorar sina själar. Vissa kroppar är sedan länge förvandlade till tomma skal men lever vidare, oförmögna att hitta frid.

Idén blir ganska mörk ganska snabbt, men i avsnittet av den animerade antologiserien Secret Level som är baserad på New World, är fokus på en något annorlunda tolkning av materialet.

“New World: Aeternum är inte riktigt så ljust som avsnittet presenterar det”, sa New World: Aeternums narrativa regissör Rob Chestney under en frågestund med pressen efter en nylig visning av Secret Levels första avsnitt. “Vi pratar om det som mörkt och dystert. Vi pratar om det som övernaturligt, snarare än fantasy.”

Amazon’s Secret Level tar favoritspel och förvandlar dem till korta TV-serieavsnitt på ett unikt sätt. I det senaste avsnittet baserat på Amazons MMO-spel New World: Aeternum, får vi en skildring av utforskningens tidevarv på en ö där odödlighet leder till galenskap för vissa och förlust av själen för andra. Avsnittet tar en annorlunda tolkning av det mörka och dystopiska temat som spelet presenterar.

Rob Chestney, narrativ regissör för New World: Aeternum, diskuterade den mörka och övernaturliga tonen i det animerade avsnittet. Trots att spelet i sig är känt för sin dystopiska värld, tar Secret Level en annorlunda approach och lyfter fram olika aspekter av berättelsen. Med fokus på karaktärernas inre demoner och de moraliska dilemman de står inför, skapar avsnittet en unik och spännande tolkning av spelet.

Secret Level tar tittarna med på en resa genom det mörka och övernaturliga landskapet i New World: Aeternum och utforskar teman som odödlighet, galenskap och förlust. Genom att erbjuda en annorlunda tolkning av spelet ger serien en ny dimension till berättelsen och väcker nyfikenheten hos både fans av spelet och nya tittare. Med en unik kombination av anime och gamingkultur, skapar Secret Level ett spännande och engagerande format för att utforska populära spel på ett nytt sätt.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top