Hur Black Ops 6 Progression & Prestige Fungerar

Call of Duty: Black Ops 6 släpps på fredag och Activision har avslöjat alla detaljer kring spelarutvecklingssystemet. Detta inkluderar all information om återkomsten av det klassiska prestige-systemet och alla prestige-belöningar som är tillgängliga att tjäna. Här är allt du behöver veta om att levla upp i Black Ops 6.

Spelare tjänar XP genom att spela multiplayer och Zombies-läget vid lanseringen, med Warzone-matcher som räknas efter slagkungens integration i säsong 1. Spelarutvecklingssystemet har 55 spelarnivåer, och dessa nivåer kommer att låsa upp vapen, utrustning, poängstreaks, förmåner, ytterligare operatörer och mer.

Spelare kommer att kunna se sin framsteg genom att komma åt fliken Barracker när de är i Black Ops 6-lobbyn.

Call of Duty: Black Ops 6 har ett spännande och belönande progressionssystem som ger spelarna möjlighet att låsa upp flera olika belöningar och föremål när de spelar multiplayer, Zombies och Warzone. Spelare kommer att tjäna XP genom att delta i olika spellägen, vilket hjälper dem att avancera genom 55 spelarnivåer. Varje nivå låser upp nya vapen, utrustning, poängstreaks, förmåner och till och med operatörer, vilket ger spelarna många mål att arbeta mot under sin resa i spelet.

En nyhet som kommer att glädja fans av den ursprungliga Black Ops-serien är återkomsten av det klassiska prestige-systemet. Efter att spelarna har nått den högsta nivån, har de möjlighet att återställa sitt konto till nivå 1 och börja om igen med en ny emblem och belöningar. Prestige-belöningarna inkluderar exklusiva kosmetiska föremål och andra bonusar som belönar spelare för deras engagemang och skicklighet i spelet.

För att hålla koll på sitt framsteg och vilka belöningar som finns tillgängliga, kan spelare enkelt komma åt fliken Barracks från Black Ops 6-lobbyn. Där kan de se sina nuvarande nivåer, vilka belöningar som är upplåsta och vilka mål de har kvar att uppnå. Med ett välfungerande och engagerande progressionssystem lovar Black Ops 6 att ge spelarna en djup och givande spelupplevelse som håller dem engagerade och motiverade att fortsätta spela och förbättra sina färdigheter.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top