James Gunn delar första bilden av Supermans hund.

Supermans hund Krypto har varit en hörnsten i Supermans familj sedan han introducerades år 1955. Den vita herden har dykt upp i flera TV-serier och filmer, som Smallville (dock omdöpt till Shelby), HBO Max-serien Titans och den animerade filmen DC League of Super-Pets från 2022. Det meddelades i september att den fyrbente vännen kommer att göra sin live-action filmdebut i den kommande filmen Superman, och regissören James Gunn gav äntligen fansen en första titt.

På sina sociala medier delade Gunn en bild där Superman-skådespelaren David Corenswet sitter bredvid en vit hund i rymden och tittar på jorden rotera. Gunn berättade en historia om Krypto och hur filmens hund till viss del var baserad på hans egen.

“Krypto kommer till skärmarna i Superman i sommar. Krypto inspirerades av vår hund Ozu, som vi adopterade strax efter att jag började skriva Superman,” skrev Gunn. “Ozu, som kom från en situation med överfullhet i en bakgård med 60 andra hundar och aldrig träffade människor, var problematisk att säga mildt. Han kom genast in och förstörde vårt hem, våra skor, vår möbler – han åt till och med upp min laptop.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

James Gunn delade nyligen den allra första bilden på Superman’s hund, Krypto, från den kommande filmen Superman. I bilden ses skådespelaren David Corenswet sitta bredvid den vita hunden i rymden med jorden som bakgrund. Gunn avslöjade att Krypto i viss mån var baserad på hans egen hund, Ozu, som han adopterade när han började skriva för Superman. Ozu kom från en svår situation med många andra hundar och var initialt ganska svår att hantera.

Krypto har varit en ikonisk karaktär i Supermans universum sedan han introducerades 1955. Han har dykt upp i ett antal TV-serier och filmer genom åren, inklusive Smallville, HBO Max-serien Titans och den animerade filmen DC League of Super-Pets från 2022. Det var i september förra året som det bekräftades att Krypto kommer att göra sin live-action debut i den kommande Superman-filmen, vilket har skapat stor spänning och förväntan hos fansen.

Med den första bilden på Krypto från James Gunn ser det ut att filmen kommer att ge en ny dimension åt den vita herden och introducera honom på ett nytt och spännande sätt. Med en personlig koppling till regissören själv och en intressant bakgrundshistoria som inspirerat till karaktären, ser det ut att vara en film att se fram emot för alla Superman-fans och djurälskare. Ta reda på mer om Krypto och den kommande filmen på GameSpot!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top