James Gunn stänger ned Batman-rykte.

När DC Studios medgrundare James Gunn omformar DC-universumet, fortsätter rykten att cirkulera om superhjältebesättningar. Ett sådant rykte om den nästa Batman var tydligen så långt ute att Gunn bestämde sig för att slå ner det med ett mycket tydligt ord: “Bullshit.”

Det var Gunns svar på Threads, efter att ett raderat inlägg hävdade att DC Studios “vill ha en medelålders Batman.” Logiskt sett verkar det avfärdade ryktet inte otroligt, eftersom Bruce Wayne ska samarbeta med sin son Damien i The Brave and the Bold. Gunn har tidigare sagt att “Damien Wayne är min favorit-Robin.” Projektet kommer att inspireras av Grant Morrisons seriebok och tjäna som en introduktion till Bat-familjen i det nya DC-universumet.

Det här är inte första gången Gunn har valt att avfärda ett Dark Knight-rykte, förresten. I augusti slog Gunn ner rykten om att det var ett spel på gång baserat på The Batman. Den franchisen är skild från Gunns nya DC-universum och är inställd i sin egen värld, med Robert Pattinson som den mörka riddaren. För närvarande sänds HBO-serien The Penguin. Tv-serien kommer att fungera som en ledning till The Batman 2, som planeras att släppas i oktober 2026.

James Gunn, medgrundare av DC Studios, har avfärdat rykten om en medelålders Batman på ett mycket tydligt sätt. Ett inlägg hävdade att DC Studios ville ha en medelålders version av superhjälten, men Gunn svarade kort och gott med ordet “Bullshit.” Trots att ryktet inte är helt osannolikt, särskilt med tanke på den kommande filmen The Brave and the Bold där Bruce Wayne samarbetar med sin son Damien, verkar det inte bli verklighet enligt Gunn. Damien Wayne, som är Gunns favorit-Robin, kommer att spela en central roll i det nya DC-universumet och introduktionen av Bat-familjen.

Det är inte första gången som James Gunn har avfärdat rykten kring Batman. I augusti tog han också fasta på rykten om ett kommande spel baserat på The Batman och klargjorde att det inte har någon koppling till hans nya DC-universum. The Penguin, en HBO-serie som just nu sänds, kommer att fungera som en ledtråd till uppföljaren The Batman 2, som planeras att släppas 2026. Även om det finns många rykten som cirkulerar kring framtida Batman-projekt, är James Gunn tydlig med att skingra felaktiga uppgifter och hålla fokus på det nya DC-universumet som han är med och omformar.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top