Kingdom Hearts fans återkopplar Sora Amiibo

En av de mest undangömda och sökta Nintendo Switch Amiibo-figurerna får en nytryckning: Sora från Kingdom Hearts. Keyblade-bäraren har varit svår att hitta till ett rimligt pris sedan lanseringen i februari, men nu är det senaste populära figurer som är planerad för en återutgåva. Sora Amiibo-nytryckningen släpps den 7 november och är tillgänglig för förbeställning för $16 på GameStop och Best Buy.

GameStop har faktiskt en hel del Amiibo-figurer som tidigare var slutsålda, så se till att ta en titt på andra figurer, särskilt eftersom GameStop kräver att kunderna spenderar över $79 för att få fri frakt. Några av höjdpunkterna inkluderar Minecraft Steve och Alex combo-paket, Ness från Smash Bros. (och Earthbound/Mother), Mr. Game & Watch, Duck Hunt, den ursprungliga Nintendo-robotaccessoaren R.O.B.

GameStop Amiibo Restock (oktober 2024)

Det är en spännande tid för fans av Kingdom Hearts eftersom Nintendo nu har meddelat att Sora Amiibo kommer att göras tillgänglig igen. Denna populära figur har varit svår att hitta till ett rimligt pris sedan den först lanserades i februari, men nu får fans en ny chans att lägga vantarna på den. Sora Amiibo kommer att släppas den 7 november och kan förbeställas för $16 på både GameStop och Best Buy, vilket ger fans möjligheten att säkra sin Amiibo i förväg.

För de som är ivriga att lägga till fler Amiibo-figurer till sin samling kan GameStop vara ett bra val. De har ett stort utbud av Amiibo-figurer som tidigare var slutsålda, inklusive Minecraft Steve och Alex combo-paket, Ness från Smash Bros, Mr. Game & Watch, Duck Hunt och den originella Nintendo-robotaccessoaren R.O.B. Genom att spendera över $79 får kunder fri frakt, vilket gör det lättare att lägga till flera Amiibo-figurer till sin samling på en gång.

Sammanfattningsvis är det en bra tid för Kingdom Hearts-fans att vara på jakt efter Sora Amiibo, med nytryckningen som är planerad att släppas den 7 november. Förbeställningar är redan tillgängliga på GameStop och Best Buy för $16, och fans har också möjlighet att utforska GameStops utbud av andra populära Amiibo-figurer som tidigare var slutsålda. Med fri frakt tillgänglig för beställningar över $79 kan det vara en bra tid att fylla på samlingen med flera Amiibo-figurer samtidigt.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top