Marvels Spider-Man 2 kommer till PC i januari

Insomniac Games har meddelat att Marvel’s Spider-Man 2 kommer till PC den 30 januari 2025 via Steam och Epic Games Store.

PC-porten, utvecklad av Nixxes Software, kommer att erbjuda både en standard- och en digital deluxe-utgåva. Standardutgåvan inkluderar allt som har släppts sedan spelets lansering på PS5, som ultimata nivåer, nytt spel+, och alternativ för tid på dygnet. Spelare har också möjligheten att uppgradera till digital deluxe-utgåvan, som inkluderar bonusar som fem exklusiva dräkter för Peter Parker och Miles Morales.

Insomniacs samarbete med Gameheads välgörenhet, Fly N’ Fresh Suit Pack, kommer att vara tillgängligt för PS5-spelare i oktober och för PC vid lanseringen gratis. PC-versionen kommer att ha förbättrad strålsökning, med fler specifikationer och extra funktioner som avslöjas närmare lanseringen.

Marvels Spider-Man 2 kommer äntligen att släppas till PC den 30 januari 2025 via Steam och Epic Games Store. Nixxes Software har arbetat på PC-porten, som kommer att erbjuda spelare två olika utgåvor att välja mellan. Standardutgåvan kommer att inkludera alla uppdateringar och tillägg som släppts för spelet sedan dess ursprungliga lansering på PS5, medan den digitala deluxe-utgåvan kommer att erbjuda extra bonusar som exklusiva dräkter för både Peter Parker och Miles Morales.

Förutom de olika utgåvorna kommer PC-versionen av Marvel’s Spider-Man 2 att erbjuda förbättrad strålsökning och fler specifikationer. Insomniac Games har också meddelat att de kommer att samarbeta med välgörenhetsorganisationen Gameheads för att släppa en Fly N’ Fresh Suit Pack, som kommer att finnas tillgänglig för PS5-spelare i oktober och för PC-spelare vid lanseringen gratis. Mer information om de extra funktionerna och specifikationerna kommer att avslöjas närmare lanseringsdatumet.

Med sitt episka spelande och spännande berättelse tar Spider-Man 2 spelarna på en hisnande resa genom New York City. Genom att slåss mot skurkar och rädda staden från undergång blir spelarna en del av Spider-Mans värld och får uppleva känslan av att vara en superhjälte. Med den kommande PC-versionen får ännu fler spelare chansen att dyka in i denna spännande värld och uppleva äventyret på en ny plattform.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top