Meta Quest 3S VR-headset lanseras idag

Meta Quest 3S Förboka Guide

Meta Quest 3S lanseras idag den 15 oktober. Tillkännagavs förra månaden under Meta Connect 2024, är Quest 3S Metas nya VR-headset på instegsnivå. För en begränsad tid kommer Quest 3S och Quest 3-headseten att säljas i paket med Batman: Arkham Shadow, det exklusiva actionspelet för Quest 3 som låter Mörkrets Riddare möta Råttkungen. Meta Quest 3S-lanseringspaketet finns i båda lagringskonfigurationerna – 128GB för 300 $ och 256GB för 400 $ – till och med den 30 april 2025. Amazon erbjuder också paket där Quest 3S ingår med Elite Strap som kommer att spara dig ungefär 20 $.

Meta Quest 3 VR-headsetalternativ: Läs vidare på GameSpot.

Meta Quest 3S VR-headset lanserades idag den 15 oktober och erbjuder en spännande VR-upplevelse för användare. Det nya instegsnivå-headsetet presenterades under Meta Connect 2024 och är en del av Metas satsning på virtual reality-teknik. För de som förbokar Quest 3S ingår det exklusiva actionspelet Batman: Arkham Shadow, där spelaren får möjlighet att stifta bekantskap med Mörkrets Riddare och möta skurken Råttkungen i en spännande värld.

För de som är intresserade av att skaffa Meta Quest 3S finns det olika alternativ att välja mellan. Headsetet finns i två lagringskonfigurationer, antingen 128GB för 300 $ eller 256GB för 400 $. Amazon erbjuder också speciella paket där Quest 3S ingår tillsammans med Elite Strap, vilket ger användarna möjlighet att spara pengar och få ytterligare tillbehör till headsetet. Det exklusiva spelet Batman: Arkham Shadow ingår i dessa paket och ger användarna en unik spelupplevelse.

Med den nya Meta Quest 3S VR-headsetlanseringen öppnas en värld av virtuella upplevelser och möjligheter för spelare. Med den senaste tekniken och spännande spel som Batman: Arkham Shadow är detta ett perfekt tillfälle att dyka in i den spännande världen av virtual reality. Genom att förboka Meta Quest 3S idag kan spelare säkra sig det exklusiva spelet och njuta av en helt ny spelnivå medan de utforskar fantastiska virtuella världar och äventyr.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top