Mortal Kombat 1 Khaos Reigns Story DLC Anländer i September

Mortal Kombat 1:s länge efterlängtade story-expansion har avslöjats, och den heter Khaos Reigns. Den utvecklas efter händelserna i story-kampanjen och fokuserar på Titan Haviks invasion från en alternativ verklighet, som vill sprida anarki över alla tidsaxlar.

Expansionens cinematiska story introducerar nya spelbara karaktärer, Noob Saibot och nu kvinnliga Sektor och Cyrax. Dessa tre fighters utgör hälften av Kombat Pack 2 och kommer att vara tillgängliga när DLC släpps den 24 september.

I linje med traditionen från tidigare spel kommer den andra halvan av Kombat Pack 2 att innehålla gästfighters från olika filmer. Scream’s Ghostface, Terminator 2’s T-1000 och Conan the Barbarian är på väg, men det finns inget släpptid för deras ankomst. Kombat Pack 2 ingår med Khaos Reigns och kan inte köpas som en fristående karaktärsbunt.

Animalities återvänder som en gratis innehållsuppdatering vid Khaos Reigns release. Först introducerade i Mortal Kombat 3, dessa djuriska avslutande rörelser ser fighters förvandlas till djur för att lösa upp motståndare. I trailern avslöjas att Mileena kan förvandlas till en jättestor, skrämmande bönehuggare, och ett pressmeddelande anger att varje spelbar fighter kommer att ha en Animalitet (vilket skulle inkludera de filmer som gästfighters för en intressant tanke).

Talande om gratis innehåll, idag kommer ägarna att få MK95 Scorpion-skinnen modellerade efter hans framträdande i den live-action Mortal Kombat-filmen från 1995.

Khaos Reigns lanseras digitalt den 24 september för alla plattformar som MK1 är tillgängligt på. Det kommer att kosta $ 49.99 på varje plattform förutom Switch, där det kostar $ 39.99. Du kan läsa vår recension av grundspelet här.

Mortal Kombat 1 är redo att introducera en långt efterlängtad story-expansion med namnet Khaos Reigns. Den nya expansionen tar vid efter händelserna i grundspelets story-kampanj och kretsar kring Titan Haviks invasion från en alternativ verklighet, där anarkin sprider sig över flera tidsaxlar. Med en fokus på nya spelbara karaktärer som Noob Saibot och de kvinnliga versionerna av Sektor och Cyrax, utgör Kombat Pack 2 en spännande tillägg till Mortal Kombat-universumet.

Förutom de nya spelbara karaktärerna kommer Kombat Pack 2 även att inkludera gästfighters från olika filmer. Fans kan se fram emot att spela som Scream’s Ghostface, Terminator 2’s T-1000 och Conan the Barbarian, även om en exakt släpptid ännu inte har avslöjats. Utöver detta kommer Animalities att återintroduceras som en gratis uppdatering vid släppet av Khaos Reigns, vilket ger spelare möjlighet att förvandlas till djur för att avsluta sina motståndare.

Som en extra bonus kommer ägare av Mortal Kombat 1 att få tillgång till MK95 Scorpion-skinnen inspirerade av rollen i den klassiska live-action filmen från 1995. Khaos Reigns kommer att släppas digitalt den 24 september för alla plattformar där Mortal Kombat 1 är tillgängligt, med ett pris på $ 49.99 för de flesta plattformar och $ 39.99 för Switch. Sammanfattningsvis ser det ut som om fans av Mortal Kombat-serien har mycket spännande nyheter att se fram emot med den kommande DLC:n.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top