NBA 2K25 introduserar futuristisk Gravity Ball-läge

2K Sports har meddelat att NBA 2K25 kommer att lägga till ett nytt vilt utseende spelläge, Gravity Ball, och det kommer att kosta dig extra. Läget lanseras den 18 oktober och kommer att kosta $8.

Men vad är Gravity Ball? Det 3 mot 3 och 5 mot 5-läget beskrivs som ett snabbt online multiplayer-spel som är spelbart genom NBA 2K25’s The City. Gravity Ball äger rum i en futuristisk låggravitationsarena och uppmanar spelare att susa runt på kartan och samla bollar för att göra mål. Ta en titt på annonseringsvideon nedan för att få en uppfattning om vad läget handlar om.

Gravity Ball skapades av Visual Concepts South, det team som gjorde NBA 2K25’s go-kart racing-minispel, The Track. Gravity Ball började som ett passionerat projekt innan det expanderade till att bli ett verkligt spel som 2K nu kommer att sälja inom NBA 2K25. The Track var däremot gratis.

NBA 2K25 fortsätter att erbjuda innovativa och spännande spellägen genom att introducera Gravity Ball, ett vilt och futuristiskt spelläge som kommer att få spelarna att utmana gravitationen i en helt ny arena. Det nya spelläget kommer att kräva en extra kostnad på $8, men förväntas ge en unik spelupplevelse för fans av NBA 2K-serien. Spelarna kommer att kunna delta i snabba 3 mot 3 och 5 mot 5 online multiplayer-matcher och testa sina färdigheter i denna nya miljö.

Gravity Ball tar spelarna till en futuristisk låggravitationsarena där de måste navigera genom snabba rörelser och samla bollar för att göra mål. Med den innovativa designen och snabba tempot är detta ett spelläge som kommer att utmana spelarna på ett annorlunda sätt jämfört med traditionella spellägen. Teamet bakom Gravity Ball, Visual Concepts South, har tidigare levererat underhållande upplevelser som go-kart racing-minispel och det är förväntat att Gravity Ball kommer att bli en populär funktion för spelarna.

Även om Gravity Ball kommer med en extra prislapp, så förväntas det nya spelläget bli väl mottaget av fans av NBA 2K25. Med dess unika och innovativa design, kombinerat med den snabba och actionfyllda spelstilen, erbjuder Gravity Ball en ny dimension av underhållning för spelarna. Med lanseringen planerad till den 18 oktober, ser vi fram emot att se hur Gravity Ball kommer att forma NBA 2K25-upplevelsen och hur spelarna kommer att omfamna detta spännande tillägg till spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top