NFL-quarterback tackar troller för partnerskap

Arizona Cardinals Quarterback Kyler Murray har meddelat ett partnerskap med Call of Duty: Black Ops 6, trots att han tidigare kritiserades av fans som trodde att hans kärlek till spelet påverkade hans prestation på planen. Partnerskapet kommer tillsammans med en ny Replacer-annons, där Replacer tar över en presskonferens för Murray.

Murray meddelade partnerskapsavtalet på Twitter och skrev: “Till trollen som memade mig in i en påse, tack!” Murray syftar på den tidigare kritiken han fick för att spela för mycket Call of Duty, vilket kom efter att han skrev under en ny kontrakt med en “oberoende studie” klausul, som senare togs bort. Klausulen sade att Murray måste tillbringa fyra timmar i veckan fokuserad på att studera fotbollsfilm, utan andra distraktioner, något som är relativt ovanligt för startande quarterbacks i NFL.

Efter att kontraktsklausulen hamnat i rampljuset spreds rykten om att det berodde på att Murray spelade för mycket Call of Duty. Detta ledde till att fans gjorde narr av Murray, även analys av hans prestationer på dubbla XP-helger jämfört med hans vanliga statistik. Den nya annonsen refererar även till detta, med YouTube-beskrivningen som läser “Ingen anledning att vänta på en dubbel XP-helg när du har The Replacer.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

Arizona Cardinals Quarterback Kyler Murray har nyligen meddelat ett spännande partnerskap med Call of Duty: Black Ops 6. Trots tidigare kritik från fans som anklagade honom för att ägna för mycket tid åt spelet istället för att fokusera på sin prestation på planen, har Murray nu tackat trollen för att de faktiskt hjälpte till att landa detta partnerskap. Partnerskapet inkluderar en ny Replacer-annons där Replacer tar över en presskonferens för Murray, vilket säkerligen kommer att vara mycket underhållande och intressant för fansen.

Murrays meddelande om partnerskapet på Twitter har skapat en buzz bland både NFL- och Call of Duty-fans. Genom att tacka trollen som tidigare gjorde narr av honom för sitt spelande av Call of Duty, visar Murray sin självironi och förmåga att skoja med situationen. Även om han tidigare hamnade i blåsväder för att ha en klausul i sitt kontrakt som krävde att han spenderade tid på att studera fotbollsfilm utan distraktioner, verkar det som att partnerskapet med Black Ops 6 är ett steg i rätt riktning för att balansera sitt spel- och fritidsliv.

Genom att referera till tidigare kritik och rykten om hans Call of Duty-spelande i den nya Replacer-annonsen, visar Murray att han tar det hela med en nypa salt och kan skratta åt sig själv. Annonsen uppmanar fansen att inte vänta på dubbla XP-helger när de har möjligheten att se Replacer i aktion. Det är tydligt att partnerskapet med Black Ops 6 är en spännande möjlighet för Murray att kombinera sitt intresse för spel med sitt professionella fotbollsspel på ett underhållande och kreativt sätt.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top