Nintendo lanserar officiell Joy-Con laddningsställ.

Nintendo har behandlat fansen med många oväntade överraskningar i år, inklusive Princess Zelda som spelbar karaktär i Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, den kommande återupplivningen av Mario & Luigi RPG-serien och den första officiella Switch Joy-Con-laddningsstationen. Vänta, vad? Men det är diskutabelt att den sista överraskningen är den största, även om den är minst spännande, av de tre eftersom Nintendo Switch har funnits tillgänglig i över sju år.

Ändå, om du har väntat tålmodigt sedan 2017 på en första parts Switch laddningsstation, är det nu din chans att köpa en. Nintendos Joy-Con Two-Way Charging Stand lanserades idag den 17 oktober och finns tillgänglig för $30 på flera stora återförsäljare.

Joy-Con Two-Way Charging Stand är den första av sitt slag gjord av Nintendo, men det är inte den enda laddningsstationen med Nintendo-stämpeln.

Nintendo har äntligen släppt sin första officiella laddningsstation för Switch Joy-Con-kontroller idag, den 17 oktober. Joy-Con Two-Way Charging Stand är en efterlängtad produkt för fans som har väntat sedan lanseringen av Nintendo Switch år 2017. Stationen är tillgänglig för $30 och kan köpas hos flera stora återförsäljare. Även om det inte är den mest spännande nyheten från Nintendo i år, är det definitivt ett steg i rätt riktning för spelare som vill hålla sina Joy-Con-kontroller laddade och redo att spela.

Denna nya laddningsstation är den första av sitt slag som tillverkats av Nintendo själva och kommer att vara ett välkommet tillskott till Switch-familjen. Joy-Con Two-Way Charging Stand gör det möjligt att ladda upp till två Joy-Con-kontroller samtidigt, vilket är perfekt för spelare som spelar multiplayer-spel på sin Switch. Dess kompakta design och enkel användning gör den till ett praktiskt tillbehör för alla Switch-ägare.

Även om Cappy kanske inte är inkluderad, är Joy-Con Two-Way Charging Stand ett viktigt tillbehör för alla Nintendo Switch-ägare. Med möjligheten att snabbt och enkelt ladda upp dina Joy-Con-kontroller, kommer du aldrig att behöva oroa dig för att din spelupplevelse avbryts på grund av urladdade batterier. Så se till att skaffa din egen laddningsstation idag och fortsätt njuta av allt som Nintendo Switch har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top