Nitro Deck+ till lägsta pris någonsin

Det finns gott om handkontrollsfodral att välja mellan när du spelar Switch i handhållet läge, men få är lika populära som Nitro Deck+. Den handhållna kontrollen är en uppgraderad version av den ursprungliga Nitro Deck – och även om den vanligtvis är ganska dyr för $70, kan du köpa den för $55 under Prime Big Deal Days. Det är det lägsta priset någonsin för den handhållna kontrollen – så överväg att uppgradera medan du kan.

Förutom dessa uppgraderingar erbjuder Nitro Deck+ allt som gjorde originalet så bra. Detta inkluderar Hall Effect-stickor som är driftresistenta, fyra mappningsbara bakre knappar, justerbar triggarkänslighet och en låg-latens USB-C-anslutning.

Om du inte har något emot att spendera lite mer pengar, kommer du att hitta Nitro Deck+ (Clear White Edition) med HDMI-adapter för $64 (var $80). Detta gör att du kan ansluta enheten direkt till din TV.

Nitro Deck+ är en populär handkontroll som är speciellt utformad för att passa perfekt när du spelar Nintendo Switch i handhållet läge. Under Prime Big Deal Days har priset sänkts till det lägsta någonsin, vilket gör det till en perfekt tid att uppgradera din spelupplevelse. Vanligtvis prisad till $70, kan du nu köpa Nitro Deck+ för endast $55.

Denna uppgraderade version av den ursprungliga Nitro Deck erbjuder en rad förbättringar, inklusive driftresistenta Hall Effect-stickor, fyra mappningsbara bakre knappar, justerbar triggarkänslighet och en snabb USB-C-anslutning med låg latens. Dess prestanda och bekvämlighet gör Nitro Deck+ till ett populärt val bland spelare som letar efter en bättre spelkontroll för sin Nintendo Switch.

För de som är intresserade av att ansluta sin Nitro Deck+ till en TV, finns också Clear White Edition tillgänglig, komplett med HDMI-adapter för endast $64 (tidigare $80). Denna extra funktion gör det möjligt att spela dina favoritspel på en större skärm, vilket ger en ännu mer imponerande spelupplevelse. Ta chansen att uppgradera din spelupplevelse med Nitro Deck+ till det lägsta priset hittills under Prime Big Deal Days.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top