Nöjespark och bergodalbansimulator får uppföljare

Planet Coaster 2 kommer senare i år och dess stora uppdatering, tillsammans med all berg-och-dalbana och temapark-simulering av det första spelet, är inkluderingen av vattenparkmekanik. Du kommer att kunna skapa vattenrutschbanor, vågbassänger, lugna floder och mer. Du kommer också att kunna besöka dina väns parker och bygga tillsammans i en delad sandlåda-läge (även om du tydligen måste bygga en åt gången) över plattformar. Du kan se tillkännagivandetrailern nedan.

Frontier lovar sin första titt på spelupplevelsen den 31 juli, och Planet Coaster 2 kommer senare i år till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. För att läsa Game Informer‘s Planet Coaster-recension, följ länken.

Nästa generation av nöjesparks- och berg-och-dalbana-simulatorer är här med Planet Coaster 2, som lovar att ta spelare på ännu mer spännande äventyr i sina virtuella temaparker. Utöver de befintliga funktionerna från det första spelet kommer denna uppföljare att inkludera vattenparksmekanik, som möjliggör skapandet av imponerande vattenrutchbanor, vågbassänger och lugna floder. Spelare kommer att kunna bygga och anpassa sina egna vattenattraktioner för att locka besökare och skapa en unik upplevelse i sina parker.

En spännande ny funktion i Planet Coaster 2 är möjligheten att besöka vännernas parker och bygga tillsammans i ett delat sandlåda-läge. Även om spelare endast kan bygga en park i taget över olika plattformar, öppnar möjligheten att samarbeta med andra spelare upp för nya kreativa möjligheter. Upptäckandet av andras parker och samarbete med vänner kommer att ge en social dimension till spelet som tidigare inte funnits.

Frontier Development kommer att visa en första titt på Planet Coaster 2:s spelupplevelse den 31 juli och spelet förväntas släppas senare i år till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Med en uppdaterad och utökad simulering kommer spelare att kunna skapa sina drömparker och utmana sina vänner i unika vattenattraktioner, vilket säkerställer timmar av underhållning och kreativitet. Planet Coaster 2 ser ut att bli en uppföljare som tar temaparksimulatorer till en ny nivå och kommer säkert att engagera både nya och erfarna spelare med sina spännande funktioner.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top