Ny demo visar blandning av Doom, Vampire Survivors och Parkour som Dieseldome: Oil And Blood

Vad om det romerska riket aldrig föll och istället upptäckte bensin och Gatling-gevär? Detta är den alternativa historien som den turkiska utvecklaren GHST Studios presenterar i Dieseldome: Oil And Blood, och en ny demo har släppts på Steam som en del av Steam Next Fest.

Dieseldome blandar spelmoment från Doom och Vampire Survivors, då det låter spelare ta rollen som en gladiator dömd till döden genom strid. De måste sedan kämpa sig igenom horder av fiender i snabbt tempo förstapersonsaction där hastighet och rörlighet spelar en stor roll i varje strid – spelaren kan studsa av hinder och springa längs väggarna samtidigt som de slåss.

Genom att besegra fiender, slutföra parkourliknande utmaningar och vinna “bet” – Dieseldomes motsvarighet till uppdrag – tjänar spelaren XP, vilket låser upp power-ups för resten av körningen. Vid slutet av en körning får spelaren in-game pengar, som sedan kan användas för att köpa permanenta uppgraderingar för framtida körningar.

I det spännande spelet Dieseldome: Oil And Blood kan spelarna uppleva en alternativ historia där det romerska riket aldrig föll, istället upptäcktes bensin och Gatling-gevär. Utvecklat av GHST Studios, kombinerar detta spel element från Doom och Vampire Survivors, där spelarna tar rollen som en dömd gladiator som måste kämpa sig igenom horder av fiender i snabbt tempo förstapersonsaction. Spelet fokuserar på hastighet, rörlighet och strid, där spelarna kan använda parkour för att undvika hinder och slåss.

Genom att besegra fiender, slutföra parkourliknande utmaningar och slutföra olika “bet”, kan spelarna tjäna XP och låsa upp power-ups för framtida körningar. I slutet av varje körning får spelaren in-game pengar som kan användas för att köpa permanenta uppgraderingar. Dieseldome erbjuder en spännande och actionfylld spelupplevelse där spelare kan testa sin skicklighet och styrka i strid.

Den nya Steam-demon för Dieseldome: Oil And Blood ger en inblick i spelets unika atmosfär och spelstil. Med en mix av snabb rörelse, intensiv strid och spännande parkourutmaningar är Dieseldome en spännande upplevelse för spelare som gillar actionspel med en touch av science fiction. Utforska den alternativa historien och utmana dig själv i kampen för överlevnad i detta nya och spännande spel på Steam.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top