Ny Xbox-handkontroll specialutgåva på rea

Xbox:s nyligen släppta Ghost Cipher Special Edition Trådlös Controller är nu på rea för $59,49 på Amazon. Ghost Cipher anslöt sig till den ständigt växande Xbox-kontrollörslinjen tidigare denna månad, men om du inte förbeställde en, är det nu din chans att spara pengar och få en av de coolaste Xbox-kontrollörsdesignerna. Ghost Cipher är den andra modellen i Xbox:s nya transparenta Cipher-serie. Den första kontrollören i serien, den blåa Sky Cipher, lanserades i augusti och är också på rea på Amazon, både på egen hand och som en del av ett fantastiskt paketerbjudande som ger dig en Kindle Fire Stick 4K och 1 månads Xbox Game Pass Ultimate för endast $15 mer än kontrollören på egen hand.

I Cipher-serien behåller alla funktioner som gör Xbox Wireless Controller en pålitlig allt-i-ett-enhet, som en robust konstruktion, hållbara knappar och en användbar delningsknapp. Dessa fungerar inte bara på Xbox Series X|S och Xbox One-konsoler utan också trådlöst på PC och smartphones via en Bluetooth-anslutning. Även om det kanske inte är lika avancerat som Sonys DualSense-kontroll, är detta fortfarande en bekväm enhet att använda under långa spelpass. Den har också en utmärkt batteritid, och du kan välja att använda vanliga AA-batterier eller ett uppladdningsbart batteripaket.

Xbox Design Lab kan du också skapa din egen anpassade transparenta Elite Series 2-kontroller. Detta är en nostalgisk samling inspirerad av ’90- och 2000-talets teknik, och det finns flera retro-modernt design att välja mellan i den utökade Cipher-serien: Velocity, Astral, Surf, Candy och Purple Cipher.

Xbox:s nya Series X Transparent Special-Edition Controller är nu på rea på Amazon, vilket ger dig chansen att lägga vantarna på en av de coolaste designerna för Xbox-kontrollörer. Denna Ghost Cipher-kontrollör är den senaste tillskottet i Xbox:s transparenta Cipher-serie och har ett unikt utseende som verkligen sticker ut. Den har alla de pålitliga funktionerna som en Xbox Wireless Controller erbjuder, inklusive en robust konstruktion, hållbara knappar och en praktisk delningsknapp för en optimal spelupplevelse. Kontrollören fungerar inte bara perfekt på Xbox Series X|S och Xbox One-konsoler, utan även trådlöst på PC och smartphones via Bluetooth-anslutning.

Med en imponerande batteritid och möjligheten att använda antingen vanliga AA-batterier eller ett uppladdningsbart batteripaket, är Ghost Cipher Special Edition Controller ett utmärkt val för alla spelentusiaster. Oavsett om du föredrar långa spelsessioner på din Xbox eller att spela på andra enheter, är denna kontrollör bekväm och pålitlig. Dessutom kan du besöka Xbox Design Lab för att skapa din egen anpassade transparenta Elite Series 2-kontrollör med en rad olika unika designalternativ inspirerade av både retro och modernt mode. Utforska den utökade Cipher-serien som erbjuder designerna Velocity, Astral, Surf, Candy och Purple Cipher för en personlig touch till din spelupplevelse.

Passa på att dra nytta av det fantastiska erbjudandet på Amazon och lägg till Ghost Cipher Special Edition Controller till din samling idag. Med bonusen att kunna skapa din egen anpassade kontrollör med en unik design, kommer du garanterat att sticka ut bland dina spelvänner. Uppdatera din spelutrustning med denna prisvärda och stilfulla Xbox-kontrollör och njut av en förstklassig spelupplevelse varje gång du plockar upp kontrollen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top